G
Guest
Gość
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajny materiał, polecam, nakręcony z jajem.przemyslakk napisał:zobaczcie wiadomosci lokalne z 31.01
TVP.PL > TVP3 RZESZÓW > AUDYCJE > Multimedia > Aktualnośi
ww6.tvp.pl/6967,20080131649295.strona
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Po co polemika z takim/takimi jak ANONYMUS. Sprawdzcie inne fora wszędzie go/ich pełno. Conajmniej 50% to ONI. Maja czas o kazdej porze na GG z nami. Raz jako celnik, potem jako nie celnik, troszke jako kierowca/spedytor i jeszcze cos innego. Wielu juz pisało na ten temat . A ONI poczekaja kilka uwag/dyskusji i znowu do boju.
Funkcjoinariusza z izby do izby może przenieść tylko SSC - wynika wprost z ustawy o SC. Funkcjonariusz, ma prawo złożyć wniosek o ponowne rozpatrzenie sprawy i następnie interweniować w sądzie administracyjnym. Oczywiście dec. musi wykonać.za zgoda dyr tamtej izby - nie musi byc papier SSC !!!!
to sa ustalenie miedzy dyrektorami- upowaznienie do czynnosci poza wlasciwoscia za zgoda dyrektora tamtej izby!
Billy Kid napisał:Czy łapanki i zsyłka mobilnych trwa nadal? Czy mogę spokojnie (a kiedyś przecież muszę) wrócić do pracy?!?!?! :!: :?: :roll:
przemyslakk napisał:zobaczcie wiadomosci lokalne z 31.01
TVP.PL > TVP3 RZESZÓW > AUDYCJE > Multimedia > Aktualnośi
ww6.tvp.pl/6967,20080131649295.strona
Oczywiście,że wstyd mi za tych z Wrocławia.józio napisał:zoll, napisałeś to tak, że nie wiem czy jest ci wstyd za tych z Wrocławia, którzy pojechali, czy za tych np. z Jeleniej Góry, Zgorzelca, czy Legnicy???
zoll napisał:Oczywiście,że wstyd mi za tych z Wrocławia.