Mobilni na wschód !!!

Sydney

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Miasto
IC Łódź
Info sprawdzone w 100% :!:
Mobilni z Katowic Krakowa Warszawy Łodzi zostają wysyłani na wschód ... od kilku do kilkunastu osób z Izby :!:
Dzisiaj wyjechali już pierwsi :!:
:twisted:

Mam dla wszystkich BARDZO WAŻNĄ WIADOMOŚĆ z pewnego źródła od naszych przedstawicieli co byli dzisiaj w Warszawie w naszej sprawie. Dzisiaj nikt nie chciał z nimi rozmawiać, ale oficjalnie jest ustalone, że rozmowy z naszymi przedstawicielami będą na 100% jutro. Ma być o tym INFORMACJA w TV.
TAK JAK NAM PRZEKAZANO jest prośba od przedstawicieli oczekujących na rozmowy, żeby UTRZYMAĆ AKCJĘ PROTESTACYJNĄ DO JUTRA.

Jest to informacja w 100% potwierdzona... Przekażcie to wszystkim telefonicznie, bo nie wszyscy mają NET !!!
Powrót do góry

W projekcie o KAS dawali mobilnym emeryturę po 15 latach, więc może teraz też maja zapewnienia, że to zbliżenie naszej służby do służb mundurowycxh będzie dotyczyło grup moblinych :cry:

Anonymous napisał:
W projekcie o KAS dawali mobilnym emeryturę po 15 latach, więc może teraz też maja zapewnienia, że to zbliżenie naszej służby do służb mundurowycxh będzie dotyczyło grup moblinych :cry:
Nawet wśród mobili są prawdziwi zolle, jestem z wami od początku i będę do końca- a potem magą mnie przenieść na oddział.

Ale mój ulubiony dyrektor IC Rzepin Robert J. wytypował niezwłocznie (najszybciej jak się dało) listę 30 "chętnych" do pomocy.
Ta informacja jest na 100% pewna.

Info jak to było naprawdę:
Do każdej Izby Celnej z MF przyszły trzy faksy w krótkich odstępach czasu z poleceniem dla dyrektorów IC o przygotowanie list osób, które mogłyby pojechać na granicę wschodnią w celu wzmocnienia obsady przy dokonywania odpraw. Pierwszy i drugi faks dotyczył szeregowych funkcjonariuszy celnych oraz wydziałów zwalczania przestępczości, natomiast trzeci dotyczył listy funkcjonariuszy średniej kadry kierowniczej tzn naczelników, kierowników.

trzeba czekac -- nie ma sie co matriwc na zapas --- zobaczymy jak bedzie jestem dobrej mysli -- trzeba protestowac dalej

Back
Do góry