MISKA

mecenas1

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Pozazdrościłem Kol. Despero i zakładam swój temat. Zadanie proste. Wybieramy Miss naszej IC. Zatem wystarczy wpisać imie, nazwisko lub pseudonim osoby, którą chcemy wytypować. Organizator przewidział nagrodę dla naszej MISKI: weekend z ..... w Giżycku. Jako że jestem organizatorem, wstrzymuję się od głosowania.
ZACZYNAMY

Oczywiście w konkursie można oddać swój głos także na mężatki, wdowy i rozwiedzione.

Nie prosiłem o komentarze -prosiłem o kandydatki! Despero daj przykład jak Bonaparte....

Wiem o dużej liczbie kochających inaczej pracujących na naszym podwórku, ale nie wiedziałem, że jest ich aż tylu. Nikt żadnej fajnej d...y nie spotkał? A Anetka z Mobilnych?

Zdecydowanie Koleżanka z Kadr. Bezapelacyjnie i do samego końca... mojego lub jej :)

Wszystkie nasze funkcjonariuszki są piękne. Oddaję zatem na nie głos

myszkamiki
--------------------------------------------------------------------------------

A dlaczego nikt nie pomyślał o babeczkach z UC?

despero
--------------------------------------------------------------------------------

Despero ciągle myśli Mickey nie dubluj istniejących wątków.

uc podlega ic więc reulamin konkursu dopuszcza również typowanie Pań z UC.

despero i mecenas to dwa oddzielne podmioty. Despero i mecenas strajkują. Doszliśmy wczoraj do wniosku, że dialog na forum nie ma sensu. My piszemy, prowokujemy, ale i tak nikt się nie odzywa. Więc powoli nudzi mi się ta zabawa. Nawet mój prześladowca OFDSC siedzi cicho, a wiem, że i w pracy i w domu caly czas na necie siedzi.

Despero będzie pisał jak zobaczy na forum wpisy co najmniej 10 nowych forumowiczów. Na razie trwa akcja protestacyjna przeciwko bierności piśmienniczej białostockich funkcjonariuszy.

Strajk, dobrze powiedziane. Ja swój straj rozszerzam i na najbliższej zmianie nie odprawie żadnego vw passata!

Tego żartu nie rozumieja forumowicze z innych izb :lol: , ale miałem przyjemność troszeczkę u Was popracować, więc wiem o co chodzi.

ok despero - masz pierwszego forumowicza
najlepsze laski są na rozmowach kwalifikacyjnych (mówię o kobietach) - ostatnio na castingu do LT
... to jeszcze 9

Back
Do góry