Witam. Ja również w kwestii technicznej Bolo nie ma racji.
- nie est moderatorem tego forum
- pisząc w wątku nie przeznaczonym do zgłaszania nieprawidłowości (a takowy jest utworzony) sam "śmieci", co czyni z niego hipokrytę
- aktywność Bola, poza wytykaniem innym urojonych (lub też nie) błędów, jest żadna. Tym bardzieł więc podlega definicji spamerstwa i śmiecenia.
Bez urazy. Również pozdrawiam.
a ty gdzie napisałeś?
jeśli zwracanie komuś uwagi jest w/g ciebie zastrzeżone dla moderatorów to czemu sam się do tego nie stosujesz?
"- aktywność Bola, poza wytykaniem innym urojonych (lub też nie) błędów, jest żadna." - napisał człowiek z 14 postami
poczytaj moje, zanim zaczniesz ferować
"Tym bardzieł więc podlega definicji spamerstwa i śmiecenia." - zwróć się do moderatora - jeśli podzieli twoje zdanie to dostanę bana
co za mentalność - kiedyś, jak człowiek zrobił coś nie tak, inny mu zwrócił uwagę, człowiek się poprawił i było ok, koniec sprawy
teraz, jak komuś zwrócisz uwagę to zaraz obrażeni, naruszenie majestatu, delikutaśni tacy
a może warto byłoby zastanowić się nad sensem merytorycznym?
zwrócenie uwagi na replikację tego samego postu w wielu wątkach nie jest przejawem agresji, to nie walka a ja nie jestem wrogiem
po prostu - wyświetlają ci się nieprzeczytane posty w wielu wątkach, kolejno wchodzisz na każdy wątek, a tam wszędzie ten sam post
napiszesz w jednym wątku? wszystkim się wyświetli jako nieprzeczytany
wiem że stresów nie brakuje ale litości - większość z was to dojrzali ludzie a nie c..y
przez takie bezmyślne kopiuj/wklej rozmywają się i gubią w masie postów rzeczy ważne
zniechęca to też do przeglądania forum