To znaczy sam mam wynająć agencję PR? Bo to że dodam pare wykopów nic nie znaczy. Obudźcie się w końcu bo czasy naprawdę się zmieniły. KAS podobnie jak SC, że o skarbówce nie wspomnę jest w większości zacofana mentalnie. Oprócz pojedynczych osób to większość nie ma pojęcia do czego można wykorzystać Internet, socjotechnikę (którą wykorzystał MF), budowanie wizerunku.
Jako ucywilniony z IT, mając w perspektywie obniżenie pensji po wartościowaniu w służbie cywilnej, opuszczam niedługo firmę. A pomysł podsuwam z sentymentu.
To znaczy, iż wydaje Ci się, żeś się zdążył obudzić we właściwym czasie.
Oczywiście, potwierdza to zwłaszcza niewiedza o błagalnych wręcz wezwaniach na Forum,
także odnośnie PR. Nie próbuj zaprzeczać, że jakiś rok temu spałeś w najlepsze, czy też
usprawiedliwiać się w stylu:
>>Śledziłem Forum uważnie, a zalogowałem się dopiero niedawno, bo "toczytamto" ...<< !!
Pisząc o "mentalnym zacofaniu" obrażasz ludzi, którzy niemało z siebie poświęcając,
robili "COŚ" także dla Ciebie, ale na choćby wsparcie słowne - liczyć absolutnie nie mogli.
Nie czepiam się akurat Twojego wcześniejszego "niebytu", bo nie znam jego przyczyn.
Czepiam się natomiast takich "mądrości", najczęstszych na Forum poniewczasie.
Twój post wykorzystałem tylko "przy okazji", gdyż jest wymiernym i typowym przykładem
bezpodstawnego wypowiadania niskiej oceny wobec innych.
Wielu z Nas potrafi jeszcze myśleć i przede wszystkim za to jest tutaj znieważanych,
wyśmiewanych albo ignorowanych. Nie brak jest "pomysłów", ale "aktywność" dla pozostałych
jest zbyt trudna, no i chyba niemodna.
Dlatego wybacz, ale Twoje "sentymenty", to ja mam baaardzo głęboko. Wiesz gdzie ...