konkurs

eMeS

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
ogłaszam konkurs na najbardziej niekompetentnego zwierzchnika, proszę zgłaszać kandydatury a ja będę myślała nad nagrodami

jako pierwszą zgłoszę osobę która wysłałą dwóch celników

jako pierwszą zgłoszę osobę która wysłała dwóch celników na emerturę , a pólżniej okazało się, że muszą wrócić do służby bo okazało się że nie mają stażu pracy

Tylko, że ona sama poszła na emeryturę he he...A to już wiedziała jak zrobić.

a mnie się wydaje

a mnie się wydaje, że opisuję sytuacje zaistaniałe za aktualnej szefowej kadr

zgłaszam

najlepszy jest Jozin z Bazin, jego nikt nie przebije w interpretacjach, ale żona powinna mu pomagac , przecież pracuje w takiej komurce że powinna na wszystkim się znać

Ostatnia edycja:
najlepszy jest Jozin z Bazin, jego nikt nie przebije w interpretacjach, ale żona powinna mu pomagac , przecierz pracuje w takiej komurce że powinna na wszystkim się znać

Kolego kup sobie słownik ortograficzny bo naprawdę wstyd jak się pisze "w takiej komurce"=komórce

komórka

w jego wykonaniu (Jozina) to nie zasługuje na miano komórki to tylko komurka hihihi,a w ogóle to czepiacie się jak prawnicy

shrek

ogłaszam konkurs na najbardziej niekompetentnego zwierzchnika, proszę zgłaszać kandydatury a ja będę myślała nad nagrodami

Zgłaszam 1 kandydaturę.
Shrek znany również pod wieloma innymi pseudonimami.
Za czasów swojej chwały postrach OC B., pogromca UC Londyn 2.... i znów postrach OC B.... teraz zgadnijcie :rolleyes: No ale, można by jeszcze sporo pisać... choć myślę że przedstawiać nie trzeba :rolleyes:

Bez przesady. Shrek jak najbardziej wie o co chodzi w cle. Można zarzucać mu wiele ale nie to, że jest niekompetentny (a tego dotyczy tytułowy konkurs).

Zgłaszam kandydaturę kierownika zmiany MW vel Gitler z OCDK za całokształt swojej "twórczości" Kto miał przyjemność z tym Panem pewnie poprze tą kandydaturę

Nikt nie przebije naczelnika UC w Suwałkach, który zażyczył sobie aby dokumenty ADT znalazły sie na jego biurku w przeddzień wysyłki.

Najlepsza jest Święta Trójca UC Białystok + Roman Wszechmogący. Za całokształt, a ostatnio za weryfikację aut, co każą je przywozić do OC zwłaszcza, że klient samochód dawno sprzedał, ewentualnie auto rozbite, a za lawetę zapłaci święty turecki...

Ja proponuje wydzial szkolenia. Zalatwic tam cos to dopiero wyzwania. Wiecznie zarobione na nic nie majace czasu Panie.
I oczywiscie Pan Inzynier z LG.

Popieram, szczególnie po ostatnim szkoleniu BHP dla SNP , gdzie głównymi zagadnieniami były wiadomości na temat spawania i ochrony kobiet w ciąży. Chociaż z drugiej strony nie ma co narzekać, hotel i jedzenie dobre. Pewnie też organizator nieźle zarobił(tylko czyim kosztem).

Back
Do góry