P
Petent
Gość
Znając TROCHĘ te układy słabo mi się robi na samą myśl kto może kierować tym cyrkiem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zollnik napisał:jak widać w IC przemyśl smaży się na dobre. odgrzewany kotlet to wciąż standard w naszej rzeczywistości.
Właściwie czego się spodziewaliście Panowie i Panie. Cudu Tuskowego czyli nie wiadomo czego tak naprawdę ?
Od kilku lat panoszy się tupet i przekonanie o własnych kompetencjach.
/ Jasionko mordo ty moja /. Przokonanie o wielkości wynikającej z kompleksów nieprawdziwe od samego początku to sprawa oczywista. Był klucz -myśliwi, piłkarze, milanówka oraz zawsze obecni wazeliniarze czy też tzw. operacja / w tym także "nieodżałowany" mc/kadet/dc /. Kiepski teatr dla taniego widza. zaciszna sprzed lat ogólnie nie ma tu nic do gadania. statyści zawsze byli w naszej branży elementem niezbędnym do znacznie wyższych celów.
przestańcie biadolić, czas na praktyczne wnioski
co znaczy "nieodżałowany"mc/kadet/?
Kiira napisał:Ja również słyszałam od "kogoś" (po prostu kolega na imprezie się wygadał), że mk po cichu ustawia sobie przyszłą kadrę.
GOŚĆ /// napisał:bo do niczego innego się nie nadaje to jedno mu wychodziło?zapomniał jak dyły dyr.zamykał oczy jak mk miał zawody,urlopy,wolne godziny?
Anonymous napisał:GOŚĆ /// napisał:bo do niczego innego się nie nadaje to jedno mu wychodziło?zapomniał jak dyły dyr.zamykał oczy jak mk miał zawody,urlopy,wolne godziny?
mk.powinien pogadac z Mar......góru pewnej partii co ma teraz zrobić,jak się tłumaczyć z ludzi,dzieci rodziców na niwiadomych stołkach, przyjętych do pracy w IZBIE CELNEJ wPRZEMYŚLU z jego polecenia -oszołomów BO TATA POWIEDZIAŁ,Ze ja tu na chwilę?