Kim trzeba być aby awansować?

oficerów mianuje generał na wniosek dyrektora majora ,oni se tam już ustalą sekcje selekcje kto kogo komórkował trudne do zrozumienia?
a jak trzeba to i pełniący obowiązki zostanie se oficerem,mnie najbardziej ciekawi- kapral magister inżynier wystąp albo magistry baaaczność -koń by zdechł ze śmiechu,
ale takiego kabaretu jak na testach sprawnościowych to sobie nie odpuszcze,
te falujące:D rozwiany włos spocone ciała pełzanie do mety na czworaka,

Celnik wyciąga turyście kilka butelek z torby i pyta:
- Co to jest?
- Woda święcona dla mojej pobożnej matki.
- Przecież czuję, że to spirytus!
- Ludzie! Cud! Cud!

Ostatnia edycja:
Czyli, że jak lalunia jest kierującą sekcją od ok pół roku, stażu ma 1 rok i nie bardzo umie składniki munduru dobrać i założyć to też będzie oficerem?? Ihaaa:D

Wiesz co piesszarik_ileśtam? Po tym co piszesz, nie dziwię się, że Cię nie przyjęli do innej służby. Oszołomów mają już dość:D 3maj się i służ nadal dzielnie w SC. Może niedługo będziesz mógł przejść na kapicówkę albo dostaniesz 30zł brutto podwyżki :p

A może założyłbyś sobie oszołomie stronkę www.przemytnicy.pl. Cóż to, niedobrzy celnicy wytrzepali kozła? Za normalną pracę ciężko się zabrać? Lepiej opluwać. Ciekawe, że po ruskiej stronie ogony macie podwinięte pod tyłkiem, a tutaj zgrywacie wielkich obywateli Europy. De facto jesteście zwykłymi złodziejami, którzy nie płacą należnych podatków i do swojego procederu szukacie naciąganych argumentów. Ciesz się młocie, że w ogóle raczyłem Cię zauważyć, bo więcej na tWOJE prostackie, ćwierćinteligenckie "wypowiedzi" nie zamierzam tracić czasu.

Back
Do góry