Kiedy my zmondrzejemy

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Siemka kodi

są trzy rodzaje busów:
1) z ludzmi (kieroca+ osiem osób)
2) bez ludzi expres (kierowca + jedna lub dwie osoby)
3) bez ludzi zwykły (---------/////////--------------)
i tak:
Poz.1 jedzie w rus jako autobus to i pl powinien tak jechać a nie jak teraz
normalnie na pasy dla osobówek.
Poz.2 i 3 to to samo tylko w rus ten z dwójki posiada europrzepustkę a z trójki swoje odstoi min. 48h
oto klasyfikacja busów co do osobówek to mój przedmówca wyraził się dosyć precyzyjnie :d:d

ps. Jak klikasz to patrz co klikasz i używaj częściej funkcji edit

nie piszesz nie dzwonisz a wlasnie na dolku jestes gummmiiiis

Pisze się 30 CB, słyszałem że na 27 też jest wesoło.Co do zarzutów że jestem sprzedawczykiem to jesteś xxx w błędzie jednak doświadczyłem tej formy życzliwości na sobie nie raz.W kwesti gumisia to jest miły Pan w średnim wieku.Reasumując
jeśli jesteś bez winny czli niepod..... nikogo to weż kamień i rzuć ale jak tam leży coś na sumieniu (czyli chlapanie ozorem)
milcz.Ale ja niekorzystam z mobilnego internetu tylko stałe łącze z PC w domu.

Jestes w bledzie kodi

Pomyliles mnie z pania j....... Pania a......... I panem j......... Oni sa na 27 i nigdy tego nie taili wrecz przeciwnie ale powiem im jakie masz zdanie na ich temat ja czesto rozmawiam na 25 zapraszam serdecznie i pozdrawiam serdecznie

Kodi jeszcze jedno

pisze się 30 cb, słyszałem że na 27 też jest wesoło.co do zarzutów że jestem sprzedawczykiem to jesteś xxx w błędzie jednak doświadczyłem tej formy życzliwości na sobie nie raz.w kwesti gumisia to jest miły pan w średnim wieku.reasumując
jeśli jesteś bez winny czli niepod..... Nikogo to weż kamień i rzuć ale jak tam leży coś na sumieniu (czyli chlapanie ozorem)
milcz.ale ja niekorzystam z mobilnego internetu tylko stałe łącze z pc w domu.

powiedz poco ta smieszna walka w imie czego i kogo chcesz zwalic na siebie bombe atomowa kiedys dojda kim jestes i z czego utrzymasz rodzine to jest walka z wiatrakami zostaniesz sam taka jest prawda nikt cie nie poprze dlkowiczeto takie srodowisko silne na dolku a jak bedzie okazja to dokopia celasy chca dorwac kodiego zobacz ile osob dostaje po d..... Zdzisiek gumis robert i jeszcze besztasz innych pomysl pozdrawiam i zmykam z tego forum na wieki amen

Zbastować ......

Pomyliles mnie z pania j....... Pania a......... I panem j......... Oni sa na 27 i nigdy tego nie taili wrecz przeciwnie ale powiem im jakie masz zdanie na ich temat ja czesto rozmawiam na 25 zapraszam serdecznie i pozdrawiam serdecznie

......dla wszystkich włącznie ze mną odnoszę wrazenie że zaczynamy skakać sobie do gardeł ale o to nie chodzi żeby podp........ i podawac numerki jak to zrobił ktoś xxxx. Tylko wskazać patologie które po nagłośnieniu choćby na tym forum spowoduje ich wyeliminowanie przez własne środowisko FC.Gdyż własne brudy należy prać we własnym środowisku bo jak to zrobią inni to nie będzie wesoło

Dlaczego ?

Jak było w minionych czasach wiemy wszyscy FC i turyści: jechała górka jechał dołek i od czasu mandat i było OK.Teraz jak jedzi góra tzw.VIP-y wszyscy widzą pozaklejane tablice i to boli turystów z dołka, a gdy się ktoś odezwie to już ma pozamiatane.Tak więc proszę rzeczowo i bez ublizania może ktoś z FC wypowie się w temacie dlaczego jest jak jest na przejściu w Bezledzie i dlaczego jak przyjeżdza niezapowiedzianie "Elbląg"* czy też Pan Ł. z UKS to Bezcłówce komar by ............ nie wcisnoł oczywiście w nocy.

(*)- GM z Elbląga

Namierzony

Celnicy wiecie kto to kodi? To taki gruby burak co jeździ Fordem Eskortem kombi na Szczytnowskich numerach.

Kodi

......dla wszystkich włącznie ze mną odnoszę wrazenie że zaczynamy skakać sobie do gardeł ale o to nie chodzi żeby podp........ I podawac numerki jak to zrobił ktoś xxxx. Tylko wskazać patologie które po nagłośnieniu choćby na tym forum spowoduje ich wyeliminowanie przez własne środowisko fc.gdyż własne brudy należy prać we własnym środowisku bo jak to zrobią inni to nie będzie wesoło

zadowolony jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powinienes sam sie ujawnic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nastepna ofiara twojego pisania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

premia dla odkrywcy

......dla wszystkich włącznie ze mną odnoszę wrazenie że zaczynamy skakać sobie do gardeł ale o to nie chodzi żeby podp........ i podawac numerki jak to zrobił ktoś xxxx. Tylko wskazać patologie które po nagłośnieniu choćby na tym forum spowoduje ich wyeliminowanie przez własne środowisko FC.Gdyż własne brudy należy prać we własnym środowisku bo jak to zrobią inni to nie będzie wesoło

to byla kwestia czasu brawo brawo brawo

...........

Miałem na myśli FC a turyści uznając że nikt nie podskoczy wyżej własnego t...... ta zasada dotyczy wszystkich.Powietrze mi nie uszło tylko czekam na rozwój wydarzeń gdyż zauważyłem światełko w tunelu w pewnych zagadnieniach.:):):)

Ostatnia edycja:
K2g8ww

Wow, w czerwcu miano Kodiego przypinamy "boczkowi" ze Szczytna, ciekawe kto będzie "Kodim" w lipcu.

Nowe numerki

Jakby, "dołek" miał problemy ze spisaniem numerów tablic rejestracyjnych, które są zasłonięte to podaję -------------------------------------. To Windstary, które w godzinach nocnych wjeżdzają na dużej prędkości na przejście z pozanaklejanymi "blachami". Taka polska podróbka "American Express".

masz co chciałeś

Jakby, "dołek" miał problemy ze spisaniem numerów tablic rejestracyjnych, które są zasłonięte to podaję -------------------. To Windstary, które w godzinach nocnych wjeżdzają na dużej prędkości na przejście z pozanaklejanymi "blachami". Taka polska podróbka "American Express".

i właśnie wbiłeś pierwszy gwozc do własnej trumny.UUUUUciekaj KODI uciekaj...........

Jakby, "dołek" miał problemy ze spisaniem numerów tablic rejestracyjnych, które są zasłonięte to podaję ----------------------. To Windstary, które w godzinach nocnych wjeżdzają na dużej prędkości na przejście z pozanaklejanymi "blachami". Taka polska podróbka "American Express".
Czytałem to że spokojem ale to ale już dość zostały podane moje dane w celu przypisania mi etykietki kodiego żeby celnicy mieli się do kogo doczepić.Pomimo że jestem w domu a ktoś z dołka lub nie podaje mumery aż miło jeśli jak twierdzisz to ja robię to przejdz sie kolego po dołku i zobacz czy jestem bo jestem teraz w domku.Nie zdiwiłbym się że to poszło od Joli z srebrnej audiczki co za kołnierz nie wylewa wszyscy wiedzą o kim mowa proszę zobaczcie czy jej tam nie ma bo to ona się chwaliła że korzysta z mobilnego imternetu ja takiej miożliwości nie mam.Bo już raz mnie o to posądziła.Jak by ktoś nie wiedział to a FC mogą to sprawdzić ostatnio byłem w sowietach od soboty 5.00 rano wjechałem na dołek do niedzieli popołudniu pomiędz ok 15 a 16 byłem odprawiany jeśli tak to jakim cudem mogłem być na foru o godz.12.03. rozumiem frustrację pewnych osób ale to oszczerstwo i przypisanie łatki komuś ale chyba w tym celu ażeby odalic od siebie.

Sama pani wjeżdzała do sowietów w niedzielę około południa jeszcze się widzieliśmy przez siatkę ja stałem na pasach odpraw do polski a pani jechała do sowietów.Nie zdziwiłbym się żeby teraz byłaś w okolicach wyjazdu z dołka lub na rosyjskiej celnicy.Tak wię kobieto nie klep glupot i nie oskarżaj kogoś bezpodstawnie.A w dodatku też święta nie jesteś

Back
Do góry