N
Nie zarejestrowany
Gość
Jolanta
witam milego kolege darka widzisz jednak cos jest podajesz moje dane a pierwszy raz pisze na tym forum zawsze czytalam z ciekawosci i oswiadczam ze nie posiadam mobilnego neta i wychodzi ze potrfisz sprzedac nie posiadajac dowodow winy to daje wiele do myslenia
czytałem to że spokojem ale to ale już dość zostały podane moje dane w celu przypisania mi etykietki kodiego żeby celnicy mieli się do kogo doczepić.pomimo że jestem w domu a ktoś z dołka lub nie podaje mumery aż miło jeśli jak twierdzisz to ja robię to przejdz sie kolego po dołku i zobacz czy jestem bo jestem teraz w domku.nie zdiwiłbym się że to poszło od joli z srebrnej audiczki co za kołnierz nie wylewa wszyscy wiedzą o kim mowa proszę zobaczcie czy jej tam nie ma bo to ona się chwaliła że korzysta z mobilnego imternetu ja takiej miożliwości nie mam.bo już raz mnie o to posądziła.jak by ktoś nie wiedział to a fc mogą to sprawdzić ostatnio byłem w sowietach od soboty 5.00 rano wjechałem na dołek do niedzieli popołudniu pomiędz ok 15 a 16 byłem odprawiany jeśli tak to jakim cudem mogłem być na foru o godz.12.03. Rozumiem frustrację pewnych osób ale to oszczerstwo i przypisanie łatki komuś ale chyba w tym celu ażeby odalic od siebie.
witam milego kolege darka widzisz jednak cos jest podajesz moje dane a pierwszy raz pisze na tym forum zawsze czytalam z ciekawosci i oswiadczam ze nie posiadam mobilnego neta i wychodzi ze potrfisz sprzedac nie posiadajac dowodow winy to daje wiele do myslenia