Kiedy my zmondrzejemy

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Darek

"Napisał Nie zarejestrowany
To nie Jolki byl net tylko Pani Beaty i one sprawdzaly allegro glabie .Bylem przy tym a rozmowa dotyczyla kurtki .ktora kupowal jej maz.Bylo jeszcze kilka osob .Czlowieku zadzwon do kobiety i wyjasnij sprawe dobrze Ci radze"

Nie znam nr. telefonu ale jaksię spotakmy na dołku to sobie parę spraw wyjaśnimy może będzie ostro ale trudno zasłużyłem :D na małe conieco mimo tego powtarzam Jola też nie była święta nie miała prawa wykrzykiwać na dołku do mnie "kodi witaj kodi" przy wszystkich ludziach w biały dzień .Ale na boga podp........ to to kretyństwo nie zaprzecze na SB różne teksty leciały nie były one pochlebne wobec dyplomatów ale to mówiłem oficjalnie nie kryłem się.Tak więć w sprawie nr. nie należy posądzać kogoś jak się nia ma 100% pewności bo można nieżle namieszać to tyle w tej kwesti

he he

Czyli mordobicie pewne dobrze zluzuje może to ciśnienie na dołku odświerzy powietrze :D

Prosilbym o uwiecznienie tej akcji na jakims filmie chetnie zerkne ;-)

Z tego czytam to nadołku będzie niezła jazda czyli mordobicie może to zobaczę Darek vs Jola :D kogo obstawiacie ile rund :D.Teraz na poważnie można ni zarzucić wiele przez FC i turyści też conieco dołożą.JEDNAK podawanie nr.to fe zwłaszcz tu na forum.Bo to boli sam tego doświadczyłem.Odnośnie w/w postów to ja wsadziłem kij w mrowisko w FC.A teraz ktoś wsadził kij w dołek i czeka na efekty pierwszy był Zdzisław z B. teraz jest jazda po Darku z S. zobaczymy kto następny może wesoła Jolanta na dołku jest dużo podejrzanych.W grupie 100% ryzyka są urzytkownicy CB. Powodzenia w szukaniu KODI.

No no jak cię namierzą i dopadną to wsadzą ci ten kij ale gdzie indziej :D

Fan kodiego

Jak się stało i spało a nocą górka cisneła aż miło tylko lament był i nic .Jednak znalazł sie jeden co się odwżył wywlec opisać to i owo. Na HydePark można pisać bez rejestracji tak więc do klawiatur rodacy aby spisać naszą historię przejścia w Bezledzie.

Jak się stało i spało a nocą górka cisneła aż miło tylko lament był i nic .Jednak znalazł sie jeden co się odwżył wywlec opisać to i owo. Na HydePark można pisać bez rejestracji tak więc do klawiatur rodacy aby spisać naszą historię przejścia w Bezledzie.
Czy wszytkich strach opętał nie znacie ciekawych historyjek najlepiej dorwać tego lub owego i jeżdzić po nim jak po burej s.... . nie bać się może to i owo jeszcze wypłynie :D tak więc powodzonka w twórczości :cool:

Ostatnia edycja:
A może nowa dostawa "szczęśliwych numerków" rozruszała by nam dyskusję.

w dzisiejszych czasach wystarczy wysłać smsa do kolegi, brata,żony itp i numery już są na necie, więc mobilny net nie jest wcale potrzebny.

Newton.......

To wiedzieli już starzy górale, ale mieć mobilny dostęp do sieci daje więcej możliwości dla życzliwych :D za to na pochybel z nimi.

A dołeczek się wypełnił, więc buractwto w nim gnijące będzie nadawało.

Szybkie zwloty jeszcze szybsze powroty

A dołeczek się wypełnił, więc buractwto w nim gnijące będzie nadawało.
Już nie jeden się tak wymądrzał i wrócił z górki do jak to mówisz do buraków.Przeprosili dołek aż miło panowie od VIP-ów i nie płakali że muszą stać w kolejce.Poprostu zolle mają bardzo dobry kasownik dla europrzepustek :D :D A tak pozatym kto się p..... urodził tek kanarkiem nie zd......... .

upodlenie i wstyt polaka

To dlatego dołek zeszłej nocy nadwyraz dobrze (biorąc pod uwagę obecne czasy) podjechał.
Widok rodem z filmu psychologicznego.Miernosc ,upodlenie ,kajanie bitego psa,taki to byl widok.Nazad ,nazd a polaczek lezie i skamle za wlase pienidze .Nie wazne,pedza jak bydlaka.byle tylko przeskpoczyc na nocce,bo rano czarni ,Pan K....... Mlodzi ludzie jaka to przyszlosc ,koszmar koszmar,koszmar.Jak taki wychowa swoje dziecko,bedzie nastepne pokolenie przemytnicze.

Widok rodem z filmu psychologicznego.Miernosc ,upodlenie ,kajanie bitego psa,taki to byl widok.Nazad ,nazd a polaczek lezie i skamle za wlase pienidze .Nie wazne,pedza jak bydlaka.byle tylko przeskpoczyc na nocce,bo rano czarni ,Pan K....... Mlodzi ludzie jaka to przyszlosc ,koszmar koszmar,koszmar.Jak taki wychowa swoje dziecko,bedzie nastepne pokolenie przemytnicze.

oooooooooojjjjjjjjjjjjjjj Swiete slowa

he he

szczesliwym numrkom ruscy dzisiaj w nocy rozciagneli kolczatki na duty free ,bo male przelewy bankowe byly .
A szkoda że tego nie widziałem bo w rosji czas biegnie szybko i wartość europrzepustki szybko się zmnienia.Ale jutro sie wybiorę jak wrócę to coś sie napisze wesołego. :D :D

Bardzo mocne słowa, niestety prawdziwe. Jednak nie wszyscy tacy jesteśmy. Pozdrowienia dla kolegi robiącego, bodajże w sobotę, zdjęcia tzw. "dólka".

Back
Do góry