Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co? Liczysz na wyrównanie?
To się przeliczysz .
A co żal d.. ściska
Witam serdecznie,
proszę o usuwanie takich wpisów , jak ten powyżej . To jakaś niepoważna i w znacznym stopniu ograniczona oraz w znacznym stopniu zakompleksiona osoba, która daje tu upust swoim chorym emocjom. Myślę ,że dla takich osobników winna być stworzona jakaś inna kategoria typu D11, lub Z23 zakazem wypisywania idiotyzmów na forum.
Szanowni koledzy. Pragnę poinformować, że niejaki "kola" jest tzw Trollem, w związku z czym apeluję do wszystkich o ignorowanie kolesia i nieodpowiadanie na jego posty.
kola lola , jesteś trollem , który nie łapię ,że chodzi tu nie o cenzurę , a kulturę dyskusji . Biały człowiek po prostu pewnych rzeczy nie robi kolego i tyle.
kola lola , sam nie wiem co napisać.... , ty jakiś zakompleksiony chłopcze jesteś i podatny na manipulacje.[/QUOT
NIE PIJ!!!!
Żal żalem, d... d...ą ale co z kasą? To jest około 160PLN na każdą głowę, nawet nieogolonego, od początku roku. x12 to daje ... . I moją d... ściska, bo mi się należy, jak psu buda. A co!
Widzę, że mój wpis wywołał burzę. Ale oto mi chodziło. Nie chodzi mi słowa ale o dużą kasę!! Niektórym puszczają nerwy, czy to znaczy, że to co chce kolega Siwy tzn. podział tych ~ 31 mln "dla każdego", a nie wg. bardzo chorego wartościowania, miał by się spełnić?
Podobno, nawet w Wigilię nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem.
ups mialo być 300zlNIE WIECIE KOMU WYPLACĄ CZĘSC TEJ KASY? TYM KTÓRYM ZWALONO AKTY MIANOWANIA ROK TEMU - RÓŻNICA OTRZYMANEGO A NALEŻNEGO STOPNIA TO ŚREDNIO OK 300ZL. X 12 M-CY = PLUS ODSETKI.
TROCHĘ BYŁEJ KADRY KIEROWNICZEJ KTÓRA NIE OTRZYMAŁA MIN. PODKOMISARZA MAMY W KRAJU
a reszta kasy pójdzie na kucie szabelek dla naszego wodza i całej generalicji