eresenowiec
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Tak po prawdzie to jeden dyplom i jedna nagroda ale fakt pozostaje faktem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak po prawdzie to jeden dyplom i jedna nagroda ale fakt pozostaje faktem ...
Panowie wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma... Dajcie już spokój tym bezcelowym pogaduszkom. ...
Jak to co miesiąc - u nas co tydzień i w ciągu roku tych onych nagród mamy pełne szuflady, szafy i garaże - ta zapowiadana reforma jedyne co spowoduje to schizofrenię paranoidalną u niektórych funkcjonariuszy (podobno).W WZP są nagrody przydzielane co miesiąc, pewnej puli FC. Każdy się w roku załapie po parę razy. ( podobno ?)
Witam... kilka słów na temat nagród: w dozorach i WZP jest podobnie, jeżeli chodzi o przydział...nagród. Podział jest prosty: najwięcej nagród mają przyjaciele... królika. Wielokrotnie tego doświadczyłem. I jeszcze jedno. Tak się zastanawiam, czy nie wychodzi trochę na opak w tym działaniu ludzi z drugiej strony stołu. Starają się nas... "sponiewierać", ale wydaje mi się, że jednocześnie Nas trochę motywują do pierd....cia ręką w stół Można człowieka straszyć, ale przychodzi pewien moment, w którym straszyć się go już więcej nie da, po prostu: podnosi głowę... przestaje się bać... pzdr
Witam... dziękuję, miło Ale jednocześnie mam cichą nadzieję, że zarówno rządzący i odpowiedzialni za tą "zamotkę" oraz MF pójdą po rozum do głowy i nie przekroczą w swoich naciskach coraz cieńszej granicy, stawiając nas jednocześnie pod ścianą... Odwrotu już nie będzie... Kilka słów do tych, którzy według krążących plotek, podkreślę plotek czują się... "nietykalni"... WZP... granica etc. Wiem, że zaczynają się dziwne... "przenosiny" do innych komórek tzw... "przyjaciół królika". Z tego, co słyszałem z wiarygodnych źródeł- często... kuriozalne hehehe Kto słyszał, ten wie... Nie dajmy się zwariować... Przyjaciele królika mają... rozwolnienie... Co będzie jak odejdzie... królik? Starzy zolle wiedzą,że nie ma "nietykalnych"... Ci, którym pozornie coś się obiecuje (aby nie dopuścić do solidaryzowania się f-szy), jak kiedyś napisałem, są tylko... narzędziami... I nie mogę wyjść ze zdziwienia, że nadal działania socjotechniczne odnoszą w pewnym sensie skutek. Rozumiem, że wieloma f-szami kieruje zwyczajny... strach, to ludzkie. Ludzie często się boją. Ale zwycięstwem i aktem odwagi jest stanąć ponad tym i nie dać się strachowi nad nami... zapanować. Wiele już na ten temat napisano. Normalnym jest,że jedna strona testuje... drugą. Myślę,że tak będzie do samego końca. Baaardzo wiele zależy od naszej postawy. Chyba, że nie pozostawią nam wyboru... Wtedy ten założony temat stanie się... aktualny. PODSTAWĄ... DESTABILIZACJI JEST... DEZINFORMACJA... Nie dajmy się podpuszczać... Szukajmy informacji z wiarygodnych źródeł... Przekazujmy je wtedy Sławkowi... Nie piszmy tego na forum... Pamiętajmy, że DRUGIEJ SZANSY JUŻ NIE BĘDZIE! pzdrRobi się coraz bardziej ciasno i brakuje miejsca na rzeczowe konsultacje, hunter miałeś rzeczywiście rację wrzucając ten temat "Hmmm...czyżby... konfrontacja?!"
Witam... troszkę dla odświeżenia... Ale tak naprawdę: obserwując obecną sytuacje, uważam, podobnie jak co niektórzy, że 28 kwietnia 2016 roku będzie takim "papierkiem lakmusowym" i wyznacznikiem, jakie decyzje podejmie w najbliższym czasie MF i na jaką drogę naszą służbę ostatecznie będzie chciał przekierować... A dla nas? To sygnał jaka powinna być dalsza forma naszych działań... Mam nadzieje,że w tym temacie nie będzie postów... Ale to raczej zależy od decyzji MF- u ... I pamiętajmy... jesteśmy silni jednością... pzdr
Moim skromnym zdaniem jak nic konkretnego nie będzie wiadomo w najbliższym czasie, to trzeba stanąć jak w 2008 roku. Tylko trzeba to zrobić przed Szczytem NATO i SDM.
rozdający karty w mf ewidentnie próbują wywołać ostry spór polityczny. tym samym przekierować uwagę ze swoich dokonań (?) na wykreowanego wroga publicznego. poza tym, z pewnością te całe kabarety obrony demokracji będą chciały wykorzystać do swoich celów powstałą sytuację.
nie mniej, pomimo złożoności, musimy podjąć jakieś działanie. banaś, nawet w garniturze zapiętym pod szyję, ewidentnie sobie nie poradził. to musi zostać nagłośnione w pierwszej kolejności.