Witam... w oddziałach... urzędach robi się jakby trochę... "goręcej". To w sumie pozytywne zjawisko. Znaczy,że część f-szy otrząsa się z... letargu... część zauważa, że zmiana może mieć również dla nich niekorzystny... obrót, część zastanawia się nad sobą i swoim zaangażowaniem, którego często... nie było. Tak obserwuję forum... Eskalacja emocji może być... To jak wypicie...mocnej kawy... Ale wydaje mi się, że częstokroć bicie piany jako mało... konstruktywne ... powiększa jedynie... ilość postów
To jedyny... efekt. Wyjaśnianie wątpliwości (merytoryczne), wspieranie się... przekazywanie istotnych informacji... to jest chyba sens istnienia... forum. A teksty w stylu... "bazarowych przekupek"... Hmmm... odpowiedzcie sobie sami. Aby jakiekolwiek działanie miało sens powinno być... pokierowane. Bądźmy szczerzy... jedyną (według przynajmniej mojej opinii) osobą, do której można mieć zaufanie jest... Sławek. Przeszedł już swoje... to wiemy... mógł się... zaprzedać... nie zrobił tego... Z historii wiemy, co to było i jakie było skuteczne... "pospolite ruszenie"... Chciałem podkreślić ponownie i zwrócić się do machających teraz szabelką, że może przyjść czas... próby. Czy wtedy też będzie taki... zapał i... zaangażowanie? Życzyłbym tego... nam wszystkim. A pewnie łatwo nie będzie... Z resztą poprzednio też nie była... sielanka Może bardziej wspierajmy się nawzajem i obserwujmy co się dzieje... wsłuchujmy się w docierające ze sprawdzonych źródeł... informacje. Wysyłajmy na razie te pisma i zapisujmy się do ZZCelnicy PL... Powód znacie... To jest teraz wsparcie dla osób nas... reprezentujących... to też jest dla nich argument. Jest to też sygnał... dla rządzących. Dodatkowo, gdyby się udało faktycznie ustalić wspólny front ze związkami "skarbowców"... to też byłby argument (siły?) pzdr