Gołdap pracuje a jak z innymi przejsciami?

• Thread starter Thread starter BlackMSI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
?

mam nadzieję że przybędą do nas turyści z bezled i gronowa to się wyników narobi bo ci nieudacznicy nawet chować nie umieją.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Albo nie umieją chować,albo nie umieją znaleźć.

:p

do Dorja

Wiem. Tylko zastanawia mnie co to za frustrat? Chyba ma za mało obowiązków,bo pisze pierdoły. Głupie bezsensowne przekomarzanki.
P.S.
Szanowny celgos zaprzestań już.

Wiem. Tylko zastanawia mnie co to za frustrat? Chyba ma za mało obowiązków,bo pisze pierdoły. Głupie bezsensowne przekomarzanki.
P.S.
Szanowny celgos zaprzestań już.

Wypraszam sobie sugestie typu frustrat, wole szyderca bardzo lubię szydzić z ludzkiej małości i udawania ostatniego skrzywdzonego przez system. Podaj przykład pyskówek z zollami, takiego nie ma, choć nie wszystkich lubię nie wszystkich szanuję, ale w myśl powiedzenia "nie bądź h..em razem pracujem". Drażni mnie przemytnicze skamlenie że bieda, że pracy nie ma, to tylko usprawiedliwienie ich nieróbstwa. Co do moich obowiązków to nie będę kończył.

Kolejka stoi,nie widzisz?Napracowali się ludzie...teraz obiad,potem sjesta,póżniej kolacja i do domu.

Zimnokrwista jestem :)

Zimnokrwista kiedy ostatnio hańbiłaś się pracą, chyba dawno bo nie wiesz że każdemu pracownikowi należy się przerwa obiadowa. No zapomniałem ma zap...ć bo kilkuset przemytników codziennie się śpieszy na obiad.

do nietoperz

Witaj Kolego. Zgadzam się z Tobą te pieprzenie,że nie ma pracy itp.. itd..To jest wymówka. Nie wdawaj się w "dialog" z tymi bucami. Tylko taka prośba z mojej strony. Te obszczymurki tylko na tym bazują(zaraz zobaczysz "kom"ę"tarz"). Dalej punktujmy(w/g sloganu bokserskiego) to coś-czyli ich. Udanych łowów, a przemycior sam nadzieje się na haczyk.

do celgos

Przepraszam to wyżej było do celgosa,a nie do nietoperza. Poczekaj Kolego zaraz bedzie jazda przemyciorów.

Witaj Kolego. Zgadzam się z Tobą te pieprzenie,że nie ma pracy itp.. itd..To jest wymówka. Nie wdawaj się w "dialog" z tymi bucami. Tylko taka prośba z mojej strony. Te obszczymurki tylko na tym bazują(zaraz zobaczysz "kom"ę"tarz"). Dalej punktujmy(w/g sloganu bokserskiego) to coś-czyli ich. Udanych łowów, a przemycior sam nadzieje się na haczyk.
Mi sie wydaje,czy wy jestescie tak poj...jak Lato z Radiem?Bierzecie wszystkich jedna miara,i tu robicie duzy blad.

Na dywaniku u celnika

Pracuję 8h dziennie,niestety u prywaciarza a nie na ciepłej państwowej posadce z obiadem wpisanym w czas pracy.
Na celnicy przerwa w odpoczynku trwa tyle co przerwa obiadowa.
A granicę odwiedzam dość rzadko...Nie dopinaj mi łatek :)
Zaglądam tu czasem poczytać,co w trawie piszczy.Skąd to święte oburzenie?Jest granica,przejście,ludzie jeżdzą w tą i z powrotem..A celnik ma zap...lać bo jest po prostu w pracy :) co mnie obchodzi,kogo ty odprawiasz-czy obszczymurka,czy wycieczkę z Niemiec :) Jest mi to zupełnie obojętne,w imię czego się wysilasz-czy posady,czy awansu,czy jest to proces produkcji wazeliny niezbędnej w stosunkach służbowych.
Nie chciało się nosić teczki,to się wozi fajeczki.Nie chciało się wozić taczki,ma się posadę granicznej sprzątaczki...

celgos Ty chyba nie masz co robic jak wracasz ze służby:D ale się nie dziwie bo przeciez zadufany funkcjonariusz z ciebie, nie chcesz patrzec na niższe społeczeństwo i zamykasz się w czterech scianach:D

Ostatnia edycja:
celgos Ty chyba nie masz co robic jak wracasz ze służby:D ale się nie dziwie bo przeciez zadufany funkcjonariusz z ciebie, nie chcesz patrzec na niższe społeczeństwo i zamykasz się w czterech scianach:D

mam co robić, zawsze po powrocie ze slużby wyciągam spod łożka swego spalinowego anal-intrudera i ochoczo zabawiam się w górnika:rolleyes: zazdrośnicy, jestem celnikiem ala-górnikiem:)

Ostatnia edycja:
mam co robić, zawsze po powrocie ze slużby wyciągam spod łożka swego spalinowego anal-intrudera i ochoczo zabawiam się w górnika:rolleyes: zazdrośnicy, jestem celnikiem ala-górnikiem:)

Pewnie myślisz kretynie że każdy jest takim idiotą jak ty i przez braki w wykształceniu nie odróżnia liter alfabetu.

To juz wiem dlaczego do pracy przychodzisz okrakiem:D

To juz wiem dlaczego do pracy przychodzisz okrakiem:D

Nie wiem czy jakiś ceIgos gdzieś pracuje, ale jak chodzi okrakiem to pewnie dlatego że jak robiłeś mu laskę to nieco pokaleczyłeś mu prącie. Domyślam się że ceIgos to twój wymysł, bo taki idiota sam nie może nic wymyślić to próbuje podszywać się pod kogoś innego. Czytając niektóre twoje posty widać że masz duże kompleksy może czas do specjalisty.

Byś się pewnie zdziwił, bo wychodzę dość często, bywam w wielu miejscach i spotykam wielu ludzi i wcale nie traktuje nikogo z góry.

Nie wiem czy jakiś ceIgos gdzieś pracuje, ale jak chodzi okrakiem to pewnie dlatego że jak robiłeś mu laskę to nieco pokaleczyłeś mu prącie. Domyślam się że ceIgos to twój wymysł, bo taki idiota sam nie może nic wymyślić to próbuje podszywać się pod kogoś innego. Czytając niektóre twoje posty widać że masz duże kompleksy może czas do specjalisty.
Jakos twoje dziwne wywody traktuje jak owada,czyli kolo d...mi to lata ze jakis smieszny blazen swoimi dziwnymi tekstami robi innym celnikom kiepska opinie.Jak dla mnie ze swoja watpliwa kultura jestes zwyklym matkojebca.Dorosnij troche.

A skąd ty możesz wiedzieć że to lubisz skoro nigdy ci nie miauczałem, ale widać masz bogate doświadczenie w tych sprawach z innymi facetami. Od mojego munduru to ty się odp...l, bo ja go noszę z godnością i jestem z niego dumny, a ty nigdy go nie założysz bo na niego nie zasługujesz żałosny mały człowieczku. Już kiedyś pisałem że jak złodziej i k..wa nie pokochają policjanta, tak przemytnik nie pokocha celnika, ale tak się składa że wasza opinia mi wisi i powiewa. Nie wypaczaj mojej wypowiedzi, bo nigdzie w niej nie miauczałem (chodziło o was twardzieli przemytników) a skoro jej nie rozumiesz( choć napisana jest bardzo prosto) to jesteś idiota i tyle.

UUuuuu dla naszego twardziela puszczają nerwy ;)

geyo

Jakos twoje dziwne wywody traktuje jak owada,czyli kolo d...mi to lata ze jakis smieszny blazen swoimi dziwnymi tekstami robi innym celnikom kiepska opinie.Jak dla mnie ze swoja watpliwa kultura jestes zwyklym matkojebca.Dorosnij troche.

geyo śmieciu ja patrzę że ty naprawdę masz poważny problem.

geyo śmieciu ja patrzę że ty naprawdę masz poważny problem.

Ale sie puszysz taki twardy byłeś na początku rozmowy;) eyo ma racje całej swojej izbie psujesz opinie. Niewiem co ci tata w nocy robił jak byłeś mały że sie tak tutaj wyżywasz a może jeszcze ci robi;)

Back
Do góry