Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem. Tylko zastanawia mnie co to za frustrat? Chyba ma za mało obowiązków,bo pisze pierdoły. Głupie bezsensowne przekomarzanki.
P.S.
Szanowny celgos zaprzestań już.
Kolejka stoi,nie widzisz?Napracowali się ludzie...teraz obiad,potem sjesta,póżniej kolacja i do domu.
Zimnokrwista jestem![]()
Mi sie wydaje,czy wy jestescie tak poj...jak Lato z Radiem?Bierzecie wszystkich jedna miara,i tu robicie duzy blad.Witaj Kolego. Zgadzam się z Tobą te pieprzenie,że nie ma pracy itp.. itd..To jest wymówka. Nie wdawaj się w "dialog" z tymi bucami. Tylko taka prośba z mojej strony. Te obszczymurki tylko na tym bazują(zaraz zobaczysz "kom"ę"tarz"). Dalej punktujmy(w/g sloganu bokserskiego) to coś-czyli ich. Udanych łowów, a przemycior sam nadzieje się na haczyk.
celgos Ty chyba nie masz co robic jak wracasz ze służbyale się nie dziwie bo przeciez zadufany funkcjonariusz z ciebie, nie chcesz patrzec na niższe społeczeństwo i zamykasz się w czterech scianach
![]()
mam co robić, zawsze po powrocie ze slużby wyciągam spod łożka swego spalinowego anal-intrudera i ochoczo zabawiam się w górnikazazdrośnicy, jestem celnikiem ala-górnikiem
![]()
To juz wiem dlaczego do pracy przychodzisz okrakiemmam co robić, zawsze po powrocie ze slużby wyciągam spod łożka swego spalinowego anal-intrudera i ochoczo zabawiam się w górnikazazdrośnicy, jestem celnikiem ala-górnikiem
![]()
To juz wiem dlaczego do pracy przychodzisz okrakiem![]()
celgos Ty chyba nie masz co robic jak wracasz ze służbyale się nie dziwie bo przeciez zadufany funkcjonariusz z ciebie, nie chcesz patrzec na niższe społeczeństwo i zamykasz się w czterech scianach
![]()
Jakos twoje dziwne wywody traktuje jak owada,czyli kolo d...mi to lata ze jakis smieszny blazen swoimi dziwnymi tekstami robi innym celnikom kiepska opinie.Jak dla mnie ze swoja watpliwa kultura jestes zwyklym matkojebca.Dorosnij troche.Nie wiem czy jakiś ceIgos gdzieś pracuje, ale jak chodzi okrakiem to pewnie dlatego że jak robiłeś mu laskę to nieco pokaleczyłeś mu prącie. Domyślam się że ceIgos to twój wymysł, bo taki idiota sam nie może nic wymyślić to próbuje podszywać się pod kogoś innego. Czytając niektóre twoje posty widać że masz duże kompleksy może czas do specjalisty.
A skąd ty możesz wiedzieć że to lubisz skoro nigdy ci nie miauczałem, ale widać masz bogate doświadczenie w tych sprawach z innymi facetami. Od mojego munduru to ty się odp...l, bo ja go noszę z godnością i jestem z niego dumny, a ty nigdy go nie założysz bo na niego nie zasługujesz żałosny mały człowieczku. Już kiedyś pisałem że jak złodziej i k..wa nie pokochają policjanta, tak przemytnik nie pokocha celnika, ale tak się składa że wasza opinia mi wisi i powiewa. Nie wypaczaj mojej wypowiedzi, bo nigdzie w niej nie miauczałem (chodziło o was twardzieli przemytników) a skoro jej nie rozumiesz( choć napisana jest bardzo prosto) to jesteś idiota i tyle.
Jakos twoje dziwne wywody traktuje jak owada,czyli kolo d...mi to lata ze jakis smieszny blazen swoimi dziwnymi tekstami robi innym celnikom kiepska opinie.Jak dla mnie ze swoja watpliwa kultura jestes zwyklym matkojebca.Dorosnij troche.
geyo śmieciu ja patrzę że ty naprawdę masz poważny problem.