szalony wiatrak
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
jaraczej myślę, że braki w wykształceniu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wyksztalcony,smieszny ludku,raczej popatrz jak ty piszesz,a pozniej sie madrzyj.jaraczej myślę, że braki w wykształceniu
Zniżam się tylko jak wam odpowiadam, żeby dorównać do waszego poziomu intelektualnego nierobie. Banda lewusów niezdolnych do roboty udaje że pozjadała wszystkie rozumy i czuje się niezmiernie ważna. Zadzwoń do Białegostoku i się poskarż może wysłucha cię sekretarka(automatyczna).
P.S. Co to znaczy "mow" to jakiś wasz przemytniczy slang, czy braki w wykształceniu.
ale ty silny w gębie jesteśzebys chcociaz miał taki sam zapał do roboty jak do szczekania
kundlu
![]()
A ty jesteś rasowcu do niczego, dlatego jesteś nierobem przemytnikiem. Pasożytujesz na moich podatkach, żebym nie opłacał składki zdrowotnej zdychałbyś przed izbą przyjęć, bo na nią by cię nie wpuścili. Twoje pomioty będą uczyły się za moje podatki, bo to ja płacę na oświatę. Także żyjesz chłopie za moje to zamknij to swoją jadaczkę i odrobinę wdzięczności chamie*. I skaml że ty płacisz mandaty bo to jest kara nie podatek jak sobie to wmawiacie.
Jakiż ty elokwentny, który raz to powtarzasz wyszukaj w google coś nowego bo to już zbyt oklepane.*-Przyganiał kocioł garnkowi (a sam smoli) patrz swoje posty.
A Ty umiesz tak powiedziec poblicznie czy tylko na forum???
Publicznie to gębe odwracasz żeby Ciebie tylko nie widziećA przeciez macie juz gaz pieprzowy w wyposazeniu, to czego się boisz
![]()
Publicznie to się odwracam żeby nie umrzeć ze śmiechu patrząc na takie jak ty (jak to śpiewał R. Rynkowski) "błędy natury". Kolejny mafioźnik w os..nych gaciach, przy odprawie też jesteś taki twardziel, bo jeszcze takiego na przejściu nie widziałem. Tu hau hau a tam miau miau.
Jaki z ciebie twardziel mmrrrrrrrrKocurku. Pomiaucz jeszcze
![]()
Drogi Celgos odpusc sobie dyskusje z marginesem spolecznym-nie warto schodzic do ich poziomu bo to oni uwazaja sie za najmadrzejszych. T-nie warto schodzic do ich poziomu bo to oni uwazaja sie za najmadrzejszych. To forum jest dla celnikow!!. Nieroby z warminsko-mazurskiego powinni zalozyc swoje forum a nie odwiedzac nasze bo to nie dla was dyskutowac o problematyce cla.
Drogi Celgos odpusc sobie dyskusje z marginesem spolecznym-nie warto schodzic do ich poziomu bo to oni uwazaja sie za najmadrzejszych. To forum jest dla celnikow!!. Nieroby z warminsko-mazurskiego powinni zalozyc swoje forum a nie odwiedzac nasze bo to nie dla was dyskutowac o problematyce cla.
Jaki z ciebie twardziel mmrrrrrrrrKocurku. Pomiaucz jeszcze
![]()
Lubisz jak ci facet miauczy to ty jesteś po prostu pedał. No i chyba, albo nie, na pewno idiota skoro nie rozumiesz tak prostej wypowiedzi. Bo i ile dobrze pamiętam to nigdzie nie napisałem że jestem twardziel, napisałem tylko że wy jesteście mięczaki. Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności dwa "turysty" rozumieją wszystko tylko na swój sposób, bliźniaki intelektualne czy co?
Lubie jak ty mi miauczysz w tym swoim dresie służbowym
Ty masz dume gamoniu ktory zrobil mature za swiniaka,bo nie byles na tyle madry zeby starczyla polowa?Ktos oderwal cie granatem od pluga i teraz strugasz uczciwego madrale.Takie jest moje zdanie i wali mnie to w czapke czy sie z nim zgadzasz czy nie.A skąd ty możesz wiedzieć że to lubisz skoro nigdy ci nie miauczałem, ale widać masz bogate doświadczenie w tych sprawach z innymi facetami. Od mojego munduru to ty się odp...l, bo ja go noszę z godnością i jestem z niego dumny, a ty nigdy go nie założysz bo na niego nie zasługujesz żałosny mały człowieczku. Już kiedyś pisałem że jak złodziej i k..wa nie pokochają policjanta, tak przemytnik nie pokocha celnika, ale tak się składa że wasza opinia mi wisi i powiewa. Nie wypaczaj mojej wypowiedzi, bo nigdzie w niej nie miauczałem (chodziło o was twardzieli przemytników) a skoro jej nie rozumiesz( choć napisana jest bardzo prosto) to jesteś idiota i tyle.
Ty masz dume gamoniu ktory zrobil mature za swiniaka,bo nie byles na tyle madry zeby starczyla polowa?Ktos oderwal cie granatem od pluga i teraz strugasz uczciwego madrale.Takie jest moje zdanie i wali mnie to w czapke czy sie z nim zgadzasz czy nie.
A gdzież ten upał bo chyba nie w warmińsko-mandżurskim? Chyba że kolejka za szybko idzie i między jednym a drugim kółkiem silnik nie zdąży stygnąć. Poza tym to fajna sprawa ten brak kolejek nie, mam nadzieję że przybędą do nas turyści z bezled i gronowa to się wyników narobi bo ci nieudacznicy nawet chować nie umieją.Celgos,proszę idź odprawiać,bo mnie upał męczy...
A Wasza dyskusja jest bardzo na temat widzę.