Co miesiąc, czy raz do roku?Mazowiecka IAS dopłaca 50% wydatków na wydarzenia k.o., lecz maksymalna dopłata wynosi 50 PLN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co miesiąc, czy raz do roku?Mazowiecka IAS dopłaca 50% wydatków na wydarzenia k.o., lecz maksymalna dopłata wynosi 50 PLN
Pewnie raz do roku.ale nie wiem bo nie korzystalem.chetnie siw dowiemCo miesiąc, czy raz do roku?
Raz do roku, zgodnie z regulaminem świadczeń socjalnychCo miesiąc, czy raz do roku?
Za 50 złociszy to sobie dupy nie bede zawracał.zrzekam siw tej zawrotnej kasy dla Pani ,,gienerałki,, bo jej moze byc malo i jej sie pezyda do przezycia miesiacaRaz do roku, zgodnie z regulaminem świadczeń socjalnych
Zapewne jest to spowodowane inflacją, ceny za siłownie i baseny też wzrosły.Po zalogowaniu się na konto dzisiaj widziałem komunikat że zmieniają się ceny za kartę. Skąd takie kroki operatora kart?
Czyli jakie te kwoty są, bo nie mogę się zalogować, gdyż mail resetujący hasło wpadł w kwarantannę?Witajcie. Co do tych kart to informuję, że firma VanityStyle podniosła ceny za korzystanie z kart Fit Profit i Fit Sport i kart towarzyszących. Jest to spowodowane tym, że program okazał się deficytowy i nie spinał się i nie udało się nam wynegocjować dalszego okresu dopłacania przez firmę do programu. Każdy uczestnik zatem otrzymuje w tych dniach e-maila z informacją o nowych cenach i każdy będzie samodzielnie decydował czy wykupuje kartę na kolejny okres czy nie.
Nic niestety, mimo prób, nie udało się w tej kwestii zmienić.
Ich nie dotyczy "etyka" ...mogą brać jak dająCzy nie można podpiąć się pod Ministerstwo Finansów? Na ich intranecie przy kartach Fitprofit jest cena dla pracownika 29 zł
Etyka nie ma nic do rzeczy, albo mają wynegocjowane lepsze warunki albo maja dopłaty z funduszu socjalnego.Ich nie dotyczy "etyka" ...mogą brać jak dają