S
siwy63
Gość
prywata na gronowie ....jak dlugo ....... gdzie media .......gdzie celnicy -od 20 -60 min to czas potrzebny na wpis paszportu w kompa (czytnik +pasjans) i odprawa 40 min.to norma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
prywata na gronowie ....jak dlugo ....... gdzie media .......gdzie celnicy -od 20 -60 min to czas potrzebny na wpis paszportu w kompa (czytnik +pasjans) i odprawa 40 min.to norma.[/quote
Jestem ciekaw za co chca te podwyzki.Powinno sie pognac to smieszne kierownictwo , nowa miotla lepiej zamiata.
Jak byłam ostatnio to mi 5 sztang rąbneli...............
Mycha to ile ty importujesz sztang w miesiącu?
Bardzo lubisz papierosynie szkoda ci zdrowia?
1:0 dla MychyOstatnio - luty tego roku.
Importowałam - sporo.
Papierosy - lubię.
Zdrowie - szkoda na takich jak wy, dlatego do mundurówki wstąpiłam, prawdziwej z uprawnieniami, buhahaha.![]()
Jak wiesz to pss! bo się wyda lub podejrzenia padna na inną osobę i będzie miała przetuptane.Bo tak jest w moim przypadku za moje wypowiedzi jest czesany ktoś inny bo pewna osoba mlasneła ozorem niewiedząc kto co i jakMycha, ja chyba wiem kto ty jestes![]()
Bo myślenie sprawia bólNo tak mrówka = adrenalina, sorki nie pomyślałem o tym............![]()