Eyo może niedługo powtórka z rozrywki-Bezleda

• Thread starter Thread starter kodi
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
prywata na gronowie ....jak dlugo ....... gdzie media .......gdzie celnicy -od 20 -60 min to czas potrzebny na wpis paszportu w kompa (czytnik +pasjans) i odprawa 40 min.to norma.

prywata na gronowie ....jak dlugo ....... gdzie media .......gdzie celnicy -od 20 -60 min to czas potrzebny na wpis paszportu w kompa (czytnik +pasjans) i odprawa 40 min.to norma.[/quote
Jestem ciekaw za co chca te podwyzki.Powinno sie pognac to smieszne kierownictwo , nowa miotla lepiej zamiata.

Nie jeżdże, ale moze ktoś się zinteresuje tym że fajki celaski kradną. Jak byłam ostatnio to mi 5 sztang rąbneli. A znajomi mówią że nie jestem pierwsza. Ich nikt nie sprawdza jak wyjeżdżają z granicy....:mad: Reszte sobie dopowiedzcie...

Myszko droga, jak Tobie na Gronowie 5 (PIĘĆ !) sztang rąbneli, to ile Ty wiozłaś ? Przecież tam od dawna bieda i kryzys ;-)))

He he he

I nasze kochane Barty to czeka jak tak dalej gołębiarz rabotać z panem R. będzie :D:D:D:D

Jak byłam ostatnio to mi 5 sztang rąbneli...............
Mycha to ile ty importujesz sztang w miesiącu?
Bardzo lubisz papierosy:D nie szkoda ci zdrowia?

Jak byłam ostatnio to mi 5 sztang rąbneli...............
Mycha to ile ty importujesz sztang w miesiącu?
Bardzo lubisz papierosy:D nie szkoda ci zdrowia?

Ostatnio - luty tego roku. :rolleyes:
Importowałam - sporo. ;)
Papierosy - lubię.
Zdrowie - szkoda na takich jak wy, dlatego do mundurówki wstąpiłam, prawdziwej z uprawnieniami, buhahaha. :D

Mycha, ja chyba wiem kto ty jestes:)
Jak wiesz to pss! bo się wyda lub podejrzenia padna na inną osobę i będzie miała przetuptane.Bo tak jest w moim przypadku za moje wypowiedzi jest czesany ktoś inny bo pewna osoba mlasneła ozorem niewiedząc kto co i jak :D

Kodi a co ja wariat? ani Ty ani Ja Ani nikt inny nie chcialby zeby jego personalia jakims sposobem wyszly na forum. Z tym że tyle co Mycha o sobie napisala to mozna zaczac sie domyslac, mi jej opis pasuje do 2 dziewczyn obie w lutym skonczyly kariere, obie "importowały" sporo, i obie przebąkiwały o mundurówce dlatego tez i to pisze. moim zdaniem nikt na forum nie powinien pisac o sobie niczego bo ktos moze jakis fakt do czegos przypiac pare rzeczy zsoba zwiazac i anonimowosc sie konczy

przyjzalem sie sprawie

Przyjrzałem sie sprawie i drodzy uzykownicy foru musze wam powiedziec ze my mali importerzy zwani mrowkami mamy przerabane to fakt. Jednak celnikow za to do konca winic nie mozna. Moim zdaniem winny calej sprawie jes gołębiarz i to jego zasluga. Celnicy wcale nie maja lepiej od nas pod tym wzgledem, ich praca to stapanie po kruchym lodzie i o ile my mrowki wszedzie znajdziemy sobie zajecie, to celnik ma wilczy bilet. Celnicy wcale nie robia nam na zlosc tym ze wala nas na hangarach i zabieraja auta. Tego wymaga od nich gołębiarz nie stosujesz sie to nie ma cie i tyle, nie wolno im o tym mowic bo to tajemnica sluzbowa, za to potem na miescie sie chlopakow opluwa. Spotkal ich ten sam los co i nas tyle ze ich kopie kazdy a kopac dopiero beda jak przestana byc potrzebni. Kolejna sprawa gorki. Gorka juz nie istnieje w zasadzie, systemy odpraw komputerowych sa teraz tak podejzliwe, ze jesli celnik w ciagu jednego miesiaca odprawi ten sam samochod co najmniej 4 razy, to komputer automatycznie rzucana niego podejrzenie popelnienia przestepstwa korupcji i wszyscy celnik i importer musza sie z tego spowiadac. niedaj boze jeszcze sie okaze ze jego czas turystycznej wycieczki wskazuje na gorke lub siate to jest pozamiatane.Drugi przykaz hangar caly czas musi byc pelny i musza byc wyniki. Ciekaw jestem ile zycia jeszcze szanownemu chodowcy ptakow zostało.
P.S. Ciekaw jestem jakim sposobem "american express" niezmiennie kursuje swoimi blyszczcymi amerykanskimi wagonami, czy szczescie mu dopisuje? czy on dopisuje szczesciu:)

W gronowie mandaty daja nawet za 1 papierosek ponad norme ;-) to sie nazywa DESPERACJA

Zollobi nie cwaniakuj. Mrowka to nie zawod a zajecie, ja mam gdzies to co sie dzieje mi nic nie brakuje a do rosji jezdze bo na prawde lubie, musze czuc adrenaline a zal mi kolejnego samochodu i zycia. A sportu nie lubie. Was celnikow rozumiem bo probuje stawiac sie w waszej sytuacji, sam o maly wlos nie zasililbym waszych szeregow za co dziekuje przyjaciolom ze mnie od tego odwiedli. Dzisiaj nawet w desperacji wolalbym butelki zbierab

Back
Do góry