Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
naucz się czytać, porażka, jak gimbaza !!!!czyżby przeszły w sejmie poprawki senatu 1 i 4, 2,6 oraz 9-11 do ustawy emerytalnej? czyli albo 25 lata służby albo 55 lat
a odrzucono poprawki 3,5 oraz 7-8 - czyli zaliczenie kontroli skarbowej i UKS i GIC-u?
może ktoś sprawdzi ?
Oj Agata, trochę więcej zrozumienia, Nemo jest tak zaskoczony że poprosił o to by go uszczypnąć i sprawdzić czy dobrze widzi. Jestem przekonany że potrafi czytać ze zrozumieniem i nie odnoś takich oczywistych sarkazmów do ogółu bo to również psuje nam opinię.było głosowanie kto jest za odrzuceniem poprawki, przeciw 452 - kuźwa ludzie wykażcie chociaż minimum inteligencji !!!! jak gimbaza !! polskiego języka nie rozumiecie - nie dziwię się, że się mogą z Nas śmiać. Porażka logiczna !!!
Jeżeli wg Twojej wypowiedzi przeciw odrzuceniu poprawki byly 452 głosy, to taki " przeciw" nie powinien być skuteczny, zatem poprawka nie powinna być odrzuconabyło głosowanie kto jest za odrzuceniem poprawki, przeciw 452 - kuźwa ludzie wykażcie chociaż minimum inteligencji !!!! jak gimbaza !! polskiego języka nie rozumiecie - nie dziwię się, że się mogą z Nas śmiać. Porażka logiczna !!!
glosuje sie tak jak rekomenduje komisja...tutaj komisja była za przyjęciem poprawek a sejm przeciwJeżeli wg Twojej wypowiedzi przeciw odrzuceniu poprawki byly 452 głosy, to taki " przeciw" nie powinien być skuteczny, zatem poprawka nie powinna być odrzucona
Sam się zakręciłem, ale konkludując, jeżeli wg powyższej wypowiedzi większość jest przeciw odrzuceniu, to odrzucenie odrzucone, zatem przyjęta.Jeżeli wg Twojej wypowiedzi przeciw odrzuceniu poprawki byly 452 głosy, to taki " przeciw" nie powinien być skuteczny, zatem poprawka nie powinna być odrzucona
zobacz wczesniej jaka byla rekomendacja komisji a potem patrz na glosowanieSam się zakręciłem, ale konkludując, jeżeli wg powyższej wypowiedzi większość jest przeciw odrzuceniu, to odrzucenie odrzucone, zatem przyjęta.
Wiem jak się głosuje poprawki, ale właśnie Agacie się trochę pokręciło i pisała o głosowaniu cyt. kto jest za odrzuceniem poprawki.glosuje sie tak jak rekomenduje komisja...tutaj komisja była za przyjęciem poprawek a sejm przeciw
no to nie wiem ja nie oglądałem na żywo...ale byłoby to dziwne głosowanie jeżeli by tak byłoWiem jak się głosuje poprawki, ale właśnie Agacie się trochę pokręciło i pisała o głosowaniu cyt. kto jest za odrzuceniem poprawki.
oglądałem teraz transmisje z obrad sejmu i nie wiem czy przez pomyłkę Marszałek czy tez nie ale poprawka faktycznie przeszła i cywile z UKS maja lepsze uprawnienia emerytalne będąc w służbie od 5 lat niż celnicy...no cóż pogratulowaćA może ktoś z ZZ poinformowałby nas, czy wywiadowi uznali lata sprzed 1999 roku, czy nie?
Wszyscy czekamy.