Ja także nie!
Tyle tylko, iż mam świadomość, że w tych warunkach do 67 po prostu nie dożyję ...
Ja również.
I o to chodzi, mniej będzie świadczeń do płacenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja także nie!
Tyle tylko, iż mam świadomość, że w tych warunkach do 67 po prostu nie dożyję ...
Dożyjesz tylko po przeprowadzeniu badan kwalifikujących Cię do pracy zakończysz "karierę" w SC.Ja również.
I o to chodzi, mniej będzie świadczeń do płacenia.
lepsza bidna wolność, niż przemoc psychiczna "na bogato"
Ze spotkania z dnia 19 października 2012 SSC z FZZSC.
odnośnie braku uprawnień emerytalnych tożsamych z innymi służbami mundurowymi:
"Szef SSC wyjaśnił, że nie posiada mandatu MF do podejmowania kolejnych rozmów na ten temat..."
Jeżeli zaś chodzi o świadczenia chorobowe:
"Z uwagi na brak uzasadnienia utrzymywania dla funkcjonariuszy celnych, w stosunku do pozostałych służb mundurowych, odmiennych preferencyjnych zasad ustalania uposażenia za czas przebywania na zwolnieniach lekarskich, Minister Finansów zgłosił propozycję objęcia funkcjonariuszy celnych przedmiotowymi regulacjami."
digital41, nie pamiętam dlaczego zostałeś zbanowany, ale widać, żeś się odrodził.
Twoja przypowieść/kawał jest nie na miejscu!
Co myślicie o tej inicjatywie?
http://celnicy.pl/content.php/1503-...rytur-mundurowych-dla-Funkcjonariuszy-Celnych
Proszę każdego Funkcjonariusza, także niezrzeszonego o wsparcie, najlepiej dla sprawy, jeśli będzie to deklaracja przystąpienia do Związku.
Tak jak w tym Apelu, stwórzmy też wreszcie realną siłę, z którą będzie się musiał liczyć każdy SSC, każdy Rząd.
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!