Głosy, że agituję , to głupie pisanie ludzie bez odrobiny rozumu. Twarde to będzie pisanie. Wieszacie psy na Dudzie. Jeszcze nie podpisał. Perdoły piszecie na ten temat. Przyjmijcie do wiadomość - ma 21 dni na podpisanie. Cierpliwości .
Pisanie, że agituję , obraża mnie. Każdy myślący wie, zna historię o Donku i jego obietnicach na piśmie. O tym, że nas okłamał razem ze swoim sprzedawczykiem. Powinniśmy już dawno temu mieć tę ustawę. Ale Donek miał nas w du...e. Zgasił protest oddolny . Zmienił ustawę i od tej pory nie możemy "strajkować".
Pisiory uchwliły ustawę , każdy wie, jaka jest. Wielu moich kolegów , dzięki niej jest już emerytami. Ja jeszcze nie. Ale za rok ,czy nowelka wejdzie w życie , czy nie , będę emerytem. Jak dożyję.
. I cholernie się z tego cieszę . Już nie będę patrzył na nepotyzm, ludzi wykonujący tę samą pracę za dwa razy więcej. Będę wolny. ✌.
Jestem ucywilnionym, bezprawnie - takie jest moje zdanie - który przez 28 lat wyprówał sobie żyły na granicy, a później w szczególnym nadzorze, by w końcu czasowo być (w 2016) przeniesiony do orzecznictwa i końcowo wylądować w US. Gówno mnie interesuje skamlenie - jeszcze nie podpisał. Rok wytrzymam, nawet na jednej nodze.
Życzę wszystkim wysokiej emerytury i zdrowia, aby się nią mogli jak najdłużej cieszyć .
Otwôrzcie szeroko oczy i rozum i oceńcie : dżuma , czy cholera . Wy chociaż będziecie mieć wybór . Ja takiego nie miałem , jak mnie ucywilnily.