bubelprawny
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 1
Czy ktoś złożył już wniosek o emeryturę policyjną i uzyskał decyzję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy ktoś złożył już wniosek o emeryturę policyjną i uzyskał decyzję
Wnioski są składane i teraz okazuje się , że w ciągu miesiąca trzeba zbadać służbę 20 letnią w różnych komórkach i różnych konfiguracjach.Nie trzeba mieć 5 lat w SCS, żeby złożyć wniosek. Wnioski są złożone. Decyzji ZER MSWiA jeszcze nie ma, bo najpierw zespoły, które powołali DIAS ustalają, czy wnioskodawcy spełniają warunki 5/15/55.
Czy podpisana propozycja pozostawiająca mnie w mundurze jest sprawą ostateczną czy jest jednak możliwość ucywilnienia na moją prośbę, mimo przyjęcia propozycji?
Oszukany nie mogą Cię zmusić, abyś w przyszłości wybrał emke mundurowa. Jeśli zdecydujesz się na ZUS będą musieli opłacić zaległe składki.
złoty banaś się należy. ponieważ w mojej ocenie jest to największa bzdura, jak pojawiła się na tym forum.
na wzór złotej maliny https://pl.wikipedia.org/wiki/Złota_Malina
przeczytaj art. 250a Ustawy o KAS i Dz.U. z 2017r. poz. 2470
jeżeli funkcjonariusz zwolniony ze służby nie spełnia warunków do nabycia prawa do emerytury policyjnej lub policyjnej renty inwalidzkiej !!!!!
Tele echo rzeczywiĹcie naleĹźy Ci siÄ zĹoty BanaĹ. BRAWO. Pomimo, ze jestem juĹź poza sĹuĹźba to jednak mam wiÄkszÄ wiedzÄ niĹź Ty tele echo. Zapoznaj siÄ z przepisami i nie zarzucaj innym niewiedzy, bo wychodzi na to, ze jednak jesteĹ cienki Bolek.
Tele echo rzeczywiście należy Ci się złoty Banaś. BRAWO. Pomimo, ze jestem już poza służba to jednak mam większą wiedzę niż Ty tele echo. Zapoznaj się z przepisami i nie zarzucaj innym niewiedzy, bo wychodzi na to, ze jednak jesteś cienki Bolek.