stefan 123
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 165
Liczy się dokładnie miesiące w słuzbie czyli 15 lat i 3 miesiące.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O czym piszecie... Falcon 20 lat na granicach 20 lat nocki dzionki alokacja 560 km ...a stękacie....kto nas ALOKERSÓW żałował. Jesteśmy żaprawieni w bólu. Jakoś nikt ALOKERSÓW nie żałował. Mogliście iść na Wschód. Sorki Sławek i skasuj mój wpis A nawet daj mi bana. Stękhją i męczą urzędasy. Ilu z tych stękaczy było alokowanych ilu było na granicy??
a z czego to wnioskujesz? Są przepisy to doprecyzowujące?Liczy się dokładnie miesiące w słuzbie czyli 15 lat i 3 miesiące.
Ja przepraszam, że w tak trudnej dla wielu z nas sytuacji poruszam taki temat, ale myślę, że jest jednak jakaś część z nas, która gdyby dziś poznała jakiego rzędu pieniądze wchodzą w rachubę, mogłaby podejmować jakieś konkretne decyzje. Mnie jest to potrzebne, bo nie chce mi się czekać w służbie jako funkcjonariusz "drugiego sortu" (w moim przypadku to nawet trzeciego), brakujące mi 4 lata, tylko poważnie rozważam odejście. Poczekam jednak cierpliwie na jakiś konkret jak to właściwie będzie wyliczane. Może jest ktoś na forum, kto to potrafi podać na przykładzie.
Na ZER to myślę, że nie ma co liczyć, bo tam tak na "sucho" nikt mi tego nie policzy
Ty Mario coś tam....nie wq....j mnie pajacu bo w d...e byłeś i gó..o widziałeś. Jeżeli o czymś nie masz pojęcia to nie odzywaj się pajacu. Nie znam się na lotach kosmicznych więc o tym nie piszę. Nie jesteś celnikiem więc nie pisz o celnikach i alokacji bo wychodzi na to że taki z Ciebie celnik jak z koziej dupy trąbka pajacu. I odczep się od Celników urzędasie.Falcon proszę Cię nie p....l bo nie Ty jeden jesteś akolowany i nie Ty jeden robisz nocki dzionki itd. Jak Ci tak źle to wracaj do domu na cywila.
O czym piszecie... Falcon 20 lat na granicach 20 lat nocki dzionki alokacja 560 km ...a stękacie....kto nas ALOKERSÓW żałował. Jesteśmy żaprawieni w bólu. Jakoś nikt ALOKERSÓW nie żałował. Mogliście iść na Wschód. Sorki Sławek i skasuj mój wpis A nawet daj mi bana. Stękhją i męczą urzędasy. Ilu z tych stękaczy było alokowanych ilu było na granicy??
Posłuchaj chłopie...Wiem doskonale o czym mówisz. Pamiętam ten moment kiedy kierowca podawał przez okno papiery odnośnie alokacji....Widzialem łzy ludzi....uwierz mi.Wielu już nie pracuje bo nie wiedzieli co zrobić....odwoływali się ale nikt, powtarzam nikt nie zareagował.................Nie mów proszę o stękaczach . Ty chyba nie rozumiesz, że celnicy nie tylko byli na granicy wschodniej. Byli także w portach lotniczych, morskich.......Wartościowi ludzie.......Co powiesz o tych, którzy jednak przyjęli "zaproszenie" na Wschód........a dzisiaj......nie mają do kogo i do czego wracać...IM życie rozwaliło się po całości a zatem nie mów o urzędasach bo nie znasz TYCH LUDZI. Ja wiem, że emocje czasem człowieka poniosą....niejednokrotnie byłem zbanowany ale daj sobie tzw zapas myślenia. Wiem, że to jest trudne ale.......to rada od starszego kolegi.... Dziękuję
Sorki Kolego. Ten wpis nie dotyczył Ciebie ani ludzi takich jak Ty. Po prostu jak czytam posty niektórych forumowiczów to nie wierzę że są celnikami.To jakaś V kolumna udająca celników. Nie mają pojęcia o czym piszą ale piszą. Niech napiszą ile mają za każdy wpis i za jątrzenie.Najemnicy. Osobnicy bez honoru. Sorki. A Twoje wpisy są zawsze sensowne.
Falcon ja nie mam licencji na mądrość.....ale to już wiesz. Ja nie wnikam kto jest kim ale szanuję Ludzi mądrych tak po prostu....tak po ludzku. Widzę wpisy z "kosmosu" ale....patrzę także kiedy dana osoba zaistniała a zatem jeżeli w 2017 to już daje mi do myślenia. Nie uważasz, że to dobre rozumowanie ?
To jest bardzo dobre rozumowanie. Celem jest rozbicie jedności. Oczywiście są nowi forumowicze. Zarządzanie przez konflikt. Stary chwyt.