Burack
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 82
Sławek już dał znać !!!!!!!!!!!! JA MUSZĘ SKONSULTOWAĆ SIĘ Z LEKARZEM RODZINNYM !!!!!!!!!!!
Z całym szacunkiem dla taktyki obranej przez Wielkie Prezydium ale wybrane środki są nieco nieodpowiednio dobrane. Można by powiedzieć zbyt delikatne i naiwne do sytuacji. Ja rozumiem strach, ale cóż po okazywaniu dezaprobaty czy niezadowolenia dla czyjegoś zachowania jak ktoś idzie na Ciebie z nożem w ręku w ewidentnym zamiarze pozbawienia życia.
Zrozumiałe są tu coraz liczniejsze głosy o bardziej odważnych formach samoobrony formacji. Samoobrony przed zniszczeniem. W celu odparcia bezpośredniego zamachu na zdowie lub życie formacji i zagrożenia z tym związane, mogą zostać użyte środki przymusu bezpośredniego.
Pamiętać tu należy, że pielęgniarki z Centrum Zdrowia Dziecka przed rozpoczęciem obecnego protestu stosowały rotacyjny protest głodowy i jakoś to nie wzruszyło dyrektorskich i rządowych serc, ani tym brdziej nie przybliżyło do polepszenia warunków pracy tychże pielęgniarek.
Poza tym innych formacji nie chciano unicestwić toteż dobrane środki mogły być i były inne niż powinny być uzyte w Naszej sytuacji.
Myślę, że powinniśmy brać pod uwagę także inne opcje. Dla dobra formacji, dla dobra Nas wszystkich, dla dobra Polski.