Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kto mnie tu moderuje
POczytajcie sobie WAŻNE ku POkrzepieniu serc
http://gospodarka.dziennik.pl/news/...00-plus-pawel-szalamacha-resort-finansow.html
Nie przejmuj się grk ja jestem w grk i nie zamierzam być pieprzonym łamistrajkiem
Niestety ale musimy sięgnąć do ostateczności strajk włoski!!!
Dadzą nam podwyżki dadzą pójść na ostatni urlop a potem nie przedstawia żadnej propozycji bo przecież zastąpią nas inspektorzy z UKS. Ponawiam :strajk strajk strajk
Dadzą nam podwyżki dadzą pójść na ostatni urlop a potem nie przedstawia żadnej propozycji bo przecież zastąpią nas inspektorzy z UKS. Ponawiam :strajk strajk strajk
Panie Przewodniczący prosimy o decyzje. Jak wcześniej pisałem rząd odwleka decyzje o stanowisku w sprawiem emek aż skończą się ŚDM . Nie możemy na to czekać. Musimy reagować wcześniej. Naprawdę nie zaszkodzi nam oflagować się już od 1 maja w każdej jednostce w kraju. Może prasa zainteresuje się naszą akcją i zmusi rząd do określenia swojego stanowiska. Coś musimy robić bo mają Nas w czterech literach...
Jestem na granicy i już w MARCU powierzono mi f-sza z ic na przyuczenie z GRK!!! ... wiecie co jest mi najprościej w świecie przykro.
Jeśli MF liczy na GRK to się przeliczy, sam jestem w tym tworze i nie mam zamiaru udzielać się na służbie w czasie strajku. Potraktuje MF tak jak MF traktuje naszą służbę. Już się źle czuje.