Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PREZESA? Czy ktoś w ogóle słyszał wypowiedź jakiegokolwiek Posła PiS poza Panem Zbigniewem Kuźmiukiem popierającą KAS?
Większość posłów PIS oraz opozycji z którymi rozmawiano są przeciwni KAS ale decydujący głos ma prezes Jarosław Kaczyński i od jego zdania będzie zależała przyszłość cła i skarbówki.
Jeśli posłowie PIS są tak przeciwni kas to skąd się bierze taka pewność siebie panów Banasia i Szałamachy, parcie na ten kas wbrew rozsądkowi i wymyślanie przez nich coraz to bardziej cudacznych rozwiązań?
a skąd oni to wiedzą?Oficjalnie w rozmowie z funkcjonariuszami przełożeni twierdzą " nie jak pisałem wcześniej, nieoficjalnie", że emerytur nie będzie chyba, że w KAS". (...) .
Oficjalnie w rozmowie z funkcjonariuszami przełożeni twierdzą " nie jak pisałem wcześniej, nieoficjalnie", że emerytur nie będzie chyba, że w KAS". Pytam co to k..wa znaczy w kas bo w kas już nie będzie mowy o emeryturach i nie będzie funkcjonariuszy SC .Co związki zamierzają zrobić w związku z tym? Ile jeszcze podpisów mamy zebrać i pism wysłać i do kogo, ile musi być czytań " cyrków w sejmie "aby realizacja wyroku Trybunału Konstytucyjnego stała się faktem?
Wysyłanie pism jest śmieszne chyba po to aby uspokoić środowisko, myślę że w mf zatrudnili pracownika zajmującego się wpinaniem do segregatorów pism od związków. To dobrze może chociaż ta osoba skorzysta na "dobrej zmianie".
Właśnie oblałeś egzamin z prawa konstytucyjnego i zasad legislacji. Bardzo mi przykro, ale drugiego terminu może już nie być....Oficjalnie w rozmowie z funkcjonariuszami przełożeni twierdzą " nie jak pisałem wcześniej, nieoficjalnie", że emerytur nie będzie chyba, że w KAS". Pytam co to k..wa znaczy w kas bo w kas już nie będzie mowy o emeryturach i nie będzie funkcjonariuszy SC .Co związki zamierzają zrobić w związku z tym? Ile jeszcze podpisów mamy zebrać i pism wysłać i do kogo, ile musi być czytań " cyrków w sejmie "aby realizacja wyroku Trybunału Konstytucyjnego stała się faktem?
Wysyłanie pism jest śmieszne chyba po to aby uspokoić środowisko, myślę że w mf zatrudnili pracownika zajmującego się wpinaniem do segregatorów pism od związków. To dobrze może chociaż ta osoba skorzysta na "dobrej zmianie".
Witam... krótko i trafnie... Dla pozostałych... również pzdrdociera do ciebie że po kolei? że trwają rozmowy? że czekamy na projekt kas i podkomisję? że nie ty jesteś liderem? na forum dopiero 2 miechy i już wszyscy mają robić tak jak ty chcesz? wszystko ci tłumaczyć? uspokajać?
Panika, paniką .... w poniedziałek miał być projekt KAS ...!!!
Pytanie skoro jeszcze go nie ma to dlaczego?!?!?
Może wycofali się z KAS, a może wydłużyli czas jego powstania ... ?
NIE NIE NIC z TEGO !!!
Projekt jest gotowy, KAS będzie !!!
Chyba jutro go przekażą aby ludziska rozeszli się do domów tam emocje opadną , co ma ogromne znaczenie, aby nie eskalowano problemów ..... !!!!!!!!!!!
dalej siejcie panikę..............