Drodzy Forumowicze.
Przeczytałem z uwagą wszystkie posty, jednak żaden nie zawiera argumentów, które mogłyby wpłynąć na zmianę naszego planu działania.
Tak jak poinformowałem Was w GRATULACJACH I PODZIĘKOWANIU za akcję obywatelską, mamy pewną ściśle określoną strategię w dążeniu do osiągnięcia celu. To jest bardzo duża sprawa i staramy się prowadzić ją profesjonalnie od początku do końca.
Z oczywistych względów nie mogę informować o szczegółach tej strategii, ale zauważcie, że zdecydowanie idziemy do przodu - vide ww. pismo z GRATULACJAMI I PODZIĘKOWANIEM za akcję obywatelską - wszak to już trzecie w 2015 wielkie, wręcz historyczne wydarzenie w SC.
Razem piszemy historię i jeżeli będziemy do końca razem jako środowisko zawodowe, zwyciężymy.
Proszę o dalsze zaufanie i wsparcie. Proszę czytajmy ostatnie pisma ZZ Celnicy PL uważnie. Przepraszam, ale niektóre wpisy są ad hoc, tak jakby tych pism nie było.
Poza tym, jak wspomniałem, nie mogę o wszystkim informować. Część korespondencji, nie jest znana publicznie, dlatego rozumiem, Wasze obawy. Uspokajam jednak.
Jeszcze raz proszę o zaufanie, bądźmy razem jako środowisko zawodowe, a zwyciężymy. Spodziewać się należy w najbliższych dniach propozycji ze strony MF, bardzo ostrego podziału Funkcjonariuszy. Musimy to odrzucić. Musimy to przezwyciężyć. Nie możemy połknąć tego haczyka. Musimy dalej robić swoje.