Dorohusk

N

nnnn

Gość
Dorohusk zakorkowany na amen, widać ewidentnie, że tam jest "bunt". A my jak zachowamy się?

142 wyświetleń, zero odpowiedzi, czyli wszyscy są zadowoleni w IC Białystok. OK!

W Białymstoku to nawet guzika boja sie odpiąć

a co dopiero wypowiedzieć sie na temat strajku

widocznie niektórzy uważają że jak już się zatrudnili i jest robota do zrobienia to trzeba to zrobić a jak się nie podoba to trzeba zacząć przeglądać ogłoszenia o pracę.

-----------------------------------

z całym szacunkiem... nudzi mnie już ten pseudo "strajki"

Pewnie to staje się nudne

dla przydupasków nie mających pojęcia o pracy i godności

A czy dorohusk strajkuje? czy ktoś w IC Biała Podl strajkuje? poza tym, że są kolejki to nie słyszałem o strajku. Nie bądźcie śmieszni! A co Wy robicie? siedzicie pewnie za biurkiem w jakimś ciepłym referacie / wydziale i narudzicie. Przyjedźcie na granicę i zobaczcie jak to jest łatwo posrajkować! W kręgu 5 - 10 osób łatwo jest o wszystko - ale w kręgu 100-150 osób to już chyba nie tak bardzo!
Jeśli ktoś na tym formum ma pretensję to nie do ludzi z granicy! - walcie do związków, umówcie się z nimi, niech przeprowadzą konsultację z innymi i ruszymy wszyscy razem.
Wiecie co aż mi się w żołądku przewraca jak widzę co piszecie, nie chce nikomu ubliżać ale sądze że trzeba się najpierw zastanowić nad sensem pisania tych bredni a roszczenia starajcie się kierować do kogo innego.

Widzisz jak to jest - oceniają Cię za sam fakt nie pisania.
Biorą pod uwagę inteligencję pewnych osób to dziwie się jak funkcjonuje ta Izba - ale chyba odpowiedź znam! - pozostała cześć ludzi to zwykli normalni ludzie, którzy na swoich barkach utrzymują Izbę i za takich debili muszą odwalać robotę.
Ta większa część ludzi określana przez debili jako "przydupasy" jest na tyle inteligentna że widząc poziom forum woli nie brać w tej błazenadzie udziału.

Pozdrowionka

Cisi pracujący?

Kto, chyba ulubieni zausznicy, którzy nawet trzech słów nie potrafią złożyć w całość. Dla których przepisy sprowadzają się do stwierdzenia a jak robiono poprzednio. Proszę nie kpić panie Dyro. Na jakim Świecie Pan żyjesz?. Proszę popatrzeć kto jest wyrobnikiem, a kto ulubieńcem.Jeżeli nie wie Pan jak to wystarczy sprawdzić podpisy na sporządzanych dokumentach odpraw, prowadzonych sprawach karnych i porównać do nagród. Jeżeli tego Pan nie potrafisz to albo jesteś ignorantem albo twórca tego systemu.

Dzisiaj odbyła się debata w Sejmie na temat sytuacji na Wschodniej granic. Posłowie byli zdziwieni, iż celnicy pracują w czasie służby na kilku stanowiskach. Posłowie również mają sygnały o zastraszaniu celników przez przełożonych, tym bardziej są tym zaskoczeni. Resztę wiecie ze mediów.
P.S. W nocy z 22/23 stycznia na Hrebennym nie odprawiono ani jednego TIR-a, zarówno na wywozie, jak i na przywozie. Daje do myslenia?

W obliczu wydarzeń jakie mają miejsce na ścianie wschodniej może i IC Białystok coś by zrobiła aby wspomóc protest. Nie mam złudzeń że izba i urząd nic nie zrobi, nie zrobi też nic nasz ZZ, ale oddziały graniczne mogą sie dołączyć do protestu. Sam pracuję na jednym z nich i wiem jakie panują tam nastroje. Mój apel kierowany jest głównie do młodszych funkcjonariuszy bo jak wy się zbuntujecie to stara gwardia na pewno za kilku pracować nie będzie na kilku stanowiskach i chcąc nie chcąc L4 nawet od nich się posypia. Pokażmy w końcu całej Polsce że i my istniejemy. OC Kuźnica, Bobrowniki, Połowce pokażmy że stać nas na wspólny zryw

ewr

Witajcie, Altus1 widzę że się wzburzyłeś moim postem. Moim celem nie była krytyka Ciebie czy kogoś konkretnie. Chciałem tylko pobudzić temat. Nie obrażajmy się na siebie. Wiem o co Ci chodzi, sam pracuje na granicy i widzę jak się traktuje tych lepszych i nas innych. I masz całkowitą rację odnośnie tego co napisałeś. Nie jestem więc ignorantem ani twórcą - pracuje już 4 lata i tak naprawę razi mnie to wszystko zwłaszcza sposób traktowania i brak nagród dla wyrobników, którzy za wszystkich innych muszą odwalać robotę.
Sam bym się stąd zwolnił, ale chyba żyje jeszcze w świecie złudzeń, że coś się zmieni - oczywiście na lepsze.
Pozdrawiam chorujących - kurujcie się jak najdłużej!

Dzięki za pozdrowienia, ponieważ jestem mocno chory na L4. Uważam, że to jedyny możliwy sposób sprzeciwu i mam nadzieję, że ta choroba jest bardzo zaraźliwa. CHORUJCIE ZDROWO:)

Pierwszy rozpocząłem bieg histori na forum IC Białystok swoim wpisem. To co mieliśmy w ostatnich dniach to prawdziwa historia. Pierwszy protest zorganizowany dzięki internetowi. To były historyczne wydarzenia w historii Służby Celnej.
JEDNAK CO NAJWAŻNIEJSZE POKAZALIŚMY NASZEMU DYREKTOROWI I NASZYM PRZEŁOŻONYM, ŻE ICH SIĘ NIE BOIMY. WIELU Z WAS W TYCH DNIACH PRZEŁAMAŁO STRACH, KTÓRY NALEŻAŁO PRZEŁAMAĆ JUŻ WCZEŚNIEJ. DYREKTOR MUSI ZROZUMIEĆ,ŻE DYKTATURA PROWADZI DO BUNTU!!!!!!!!!! NIECH PRZEMYŚLI DOTYCHCZASOWE POSTĘPOWANIE WOBEC ZWYKŁYCH FUNKCJONARIUSZY I NIE TYLKO ON!!!!!!!!!!!!!!!!
TERAZ PROSZĘ WAS KOLEŻNKI I KOLEDZY ZAAKCEPTUJMY PROPOZYCJE RZĄDU I ZACZEKAJMY CIERPLIWIE NA ICH REALIZACJE. WRÓĆMY DO PRACY!!!!!!!!!! ROZŁADUJMY KOLEJKI!!!!!!!!!
JEDNAK TERAZ WIEMY JAK ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGĘ!!!!!!!!!!!!!!

Back
Do góry