Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PrzyslugujeWitam, czy dla funkcjonariuszy przyjętych we wrześniu przysługuje ten dodatek?
Dostalem za 2019 i 2020.To raczej niemożliwe.
w policji dostawałem ok. 360 zł za tzwn. wczasy pod gruszą więc jeśli faktycznie macie 470 zł to macie więcejw policji to jest bodajże 26,25% kwoty bazowej, więc podobnie jak my !
Witam. Czy przechodząc na emeryturę w lutym przysługuje mi jeszcze w tym roku /dopłata do wypoczynku i zwrot za bilety? W tym roku nie wykorzystuję przysługującego na ten rok urlopu gdyż jestem na zwolnieniu do dnia zwolnienia ze służby. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Czyżby coś się zmieniło ?!Musisz złożyć wniosek o dopłatę do wypoczynku i przejazdy pkp . Wszystko Ci przysługuje .
Za urlop zaległy ci zapłacą , dodatkowo proporcjonalnie za ten rok 2021 wypłacą za 8 dni . Plus dostaniesz odprawę 6-cio miesięczna bez potrącania za zwolnienie lekarskie .
Czyżby coś się zmieniło ?!
O ile dobrze pamiętam, to jednym z warunków dopłaty do wypoczynku jest sam wypoczynek (urlop),
nieprzerwanie przez określoną minimalnie ilość dni ..