zolcim
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 027
Od 03.02.br. beneficjent ZER. PozdrawiamCzemu tylko za styczeń to już nie pracujesz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od 03.02.br. beneficjent ZER. PozdrawiamCzemu tylko za styczeń to już nie pracujesz?
I tu pojawia się pytanie. Szef służby w oficjalnym komunikacie pisze w marcu że dodatki będą wypłacane z wyrównaniem od stycznia. A teraz coraz więcej jest informacji że wypłacony ma być od marca. Czy zmieniła się podstawa prawna? Czy Szef w marcu nie wiedział co mówi? A co na to związki? Jakie jest w tej sprawie stanowisko zz celnicy.pl?Hej
Dodatek stołeczny ma być wypłacany w lipcu z wyrównaniem od marca
W marcu może nie było wciąż wiadomo, bo ja np. dopiero całkiem niedawno w konsultacjach społecznych dowiedziałem się, że MSWiA uparł się przy marcu.I tu pojawia się pytanie. Szef służby w oficjalnym komunikacie pisze w marcu że dodatki będą wypłacane z wyrównaniem od stycznia. A teraz coraz więcej jest informacji że wypłacony ma być od marca. Czy zmieniła się podstawa prawna? Czy Szef w marcu nie wiedział co mówi? A co na to związki? Jakie jest w tej sprawie stanowisko zz celnicy.pl?
przeksięgowane? i faktycznie każdy dostanie wtedy po 1000 brutto do ręki? Czy uznaniowo?W marcu może nie było wciąż wiadomo, bo ja np. dopiero całkiem niedawno w konsultacjach społecznych dowiedziałem się, że MSWiA uparł się przy marcu.
Oczywiście pieniądze za styczeń/luty muszą zostać przeksięgowane i wrócić do pracowników i funkcjonariuszy w takiej czy innej formie. ZZ Celnicy PL już działa w tym kierunku. Nic zatem nikt nie straci i od tego jesteśmy, by tego przypilnować. Już o to dbamy, jak tylko wypłynęła sprawa z MSWiA.
wątpię, czy w ogóle go zobaczymy. Związki jak zwykle dały ciała.Czy to prawda, że już zostaliśmy wyru***ni dodatek stołeczny będzie wypłacany tylko marca a nie stycznia?
A ja otrzymałem dzisiaj rano od Przewodniczącej ZOI ZZ CELNICY.PL w IAS W-WA dosyć przyjemna wiadomość mailową:Szkoda ze przedstawiciele ZZ nic nie informuja.Nikt nie zabiera głosu w tej sprawie.Moze przewodniczacy Pan Siwy by sie w temacie wypowiedział i ludzi uspokoił
Bo wydynac chca ludzi.Ale podobno przewodniczacy mowil ze i tak styczen i luty beda musieli zaplacicA czemu od marca?
Wystarczy śledzić intranet - od poniedziałku wisi info, że wypłata 28.07.2023Ja pierdziu i znowu nastala cisza.zbluza sie koniec miesiaca a kasy jak nie bylo tak i nie ma.No i ktos cos powie w tym temacie