masm już dosyć tego "szczekania"......Jestem tu od lat a........widzę, że to forum niczego nie wnosi. Powiem jedno na temat i w sensie. Sper......lono czerwiec. tak to potwierdzam ! Był zryw ale w imię dni i...NATO nie wiedzieć czemu podjęto dziwną decyzję o............... Pracuję ponad 25 lat i w sumie bylem na zwolnieniu lekarskim jakieś 14 dni.......... W czerwcu zachorowalem na 21 dni................i co ?! I to, że ćwiknęli mnie na 500 zeta. Tyle albo aż tyle............... Pierdzielenie o mundurach i honorach mnie śmieszy. Liczy się fakt a nie teoria dodana............. Przestańcier już pieprzyć o etosach i honorze bo tak na prawdę liczy się jednostka czyli człowiek ten jeden i konkretny. Pomiatają nami "swoi"....dzisuiaj jesteś tu a jutro tam......DZiała widzimisię.......Nie poaSUJESZ DO KONCEPCJI - ODPADAsz.......Dają ci przeniesienie np. na 6 - mcy ale jest to śmieszne bo za 6 m-cy nie będzie już służby ani miejsca, w którym byłeś............. To nawet nie jest śmieszne.......ani tragiczne to jest po prostu.................dramatyczne. Sk-syny pomiatają nami ile wlezie..... Wiecie co ? Ja już mam dosyć ! Niech qrwa się to wreszcie zadzieje i niech będzie jasne co jest co. Przegraliśmy wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak qrwa przegraliśmy bo ......nie wykorzystaliśmy czerwca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!