Co z Gdynią i Olsztynem????

Z tego co wiem a jestem z IC Gdynia ...jutro i tu się zacznie ,moze nie z tak wielkim rozmachem ale.....Wschód Brawo ...a ..Gdynia do dzieła :)

pomalutku, musimy wytrwać w czasie...im dłużej to potrwa, tym lepiej dla nas :D WSCHÓD dziękuje za wsparcie!!!!!

Ludzie z Gronowa, Braniewa, Bezled itd... Wracacie po 20.00tej ze zmiany. Napiszcie o nastrojach na Waszych zmianach.... Poczytajcie to forum i dajcie znać, czy możemy na Was liczyć. Chcemy mieć nadzieję, że pokażecie na co Was stać!!!!!

Tu Baza, tu Baza.....UC Gdynia.......Jutro stajemy!!! To PEWNE!!! Podziękowania dla WSCHODU za podjęcie zrywu

Nastroje są bojowe ale jak to zawsze bywa większość czeka na "znak z nieba" znaczy aż ktoś wystosuje oficjalne pismo o przystąpieniu do strajku i jest mi z tego powodu strasznie przykro.

Baza jest najważniejszym punktem IC gdyni - jak staniecie to będzie pięknie, dyro próbuje ściągać na jutro na bazę ludzi z gdańska - gdańsku nie daj się dołączcie wszyscy

Byłam na szkoleniu z ludzmi z IC Olsztyn i wydawali się ok
A TERAZ WSTYD MI ŻE WAS ZNAM
IC Przemyśl!!!!

Anonymous napisał:
Baza jest najważniejszym punktem IC gdyni - jak staniecie to będzie pięknie, dyro próbuje ściągać na jutro na bazę ludzi z gdańska - gdańsku nie daj się dołączcie wszyscy

Skąd masz takie informacje :?: :?: :?: Co się dzieje z Gdańskiem :?: :?: :?: Tam wszyscy mają zamiar jutro iść do roboty :?: Czyżbyśmy mieli mówić o Gdańszczanach - ŁAMISTRAJKI - czy po prostu - WAZELINIARZE :?: :?: :?:

no niech kto podejdzie do gościa z widelcem, złapie ten sprzęt i przyłączy się do naszego protestu! liczymy na was!!!!

Rozmawiłem z cool z gdańska o niczym nie wiedział. Czy nie macie tam tel.? Tel. w dłoń i do roboty, a potem plaża!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baza w Gdyni stoi na 100:P Bułgarskie też,Dworzec Morski,V i IV podobno też.Niestety nie wiem jak Gdańsk.Dzisiaj z Bazy karetka wzięła jednego funkcjonariusza-zapewne symulował serce:( Ale mam nadzieję że Gdańsk też nie przyjdzie bo tak to głupiego robota z Gdynią.

Dave napisał:
Baza w Gdyni stoi na 100:P Bułgarskie też,Dworzec Morski,V i IV podobno też.Niestety nie wiem jak Gdańsk.Dzisiaj z Bazy karetka wzięła jednego funkcjonariusza-zapewne symulował serce:( Ale mam nadzieję że Gdańsk też nie przyjdzie bo tak to głupiego robota z Gdynią.

Z szacunkiem kolego, gość ma problemy z sercem od dłuższego czasu, więc nie obrażaj tu nikogo.

A jeżeli chodzi o Gdańsk to faktycznie jakaś dziwna cisza. Prawie nikt się nie odzywa. Ktoś tylko napisał, że Opłotki jutro stoją na 80 %, a inne oddziały :?:

Bo na OC Oplotki jest już nędza. Mało osób. Ktos z Urzedu moze sie wypowie?

W piatek staje STOLICA- prostest tirów. Jak wytrzymamy te kilka dni TO WYGRAMY!

wlasnie wrocilem ze zmiany z bezled.dzis byl dyrektor sadowal nastroje o strajku.jak zwykle cudow naobiecywal.krysiaka niema do usa pojechal.o strajku dzis z radia sie podowiadywalismy.na razie nie wiadomo co bedzie nikt nic nie wie.moze jutro wreszcie ktos powie od kiedy mamy zaczac.

Back
Do góry