Co z Gdynią i Olsztynem????

to nie ważne czy ktoś jest alokantem czy nie, mkc czy inspektorem - jedziemy wszyscy na tym samym wózku więc łączmy się żeby w końcu było nam lepiej!!!!!!!!!!!!!!!

goldap chyba nie stanie, bo tam od zawsze byl wloski strajk i kontrole wewnetrzne. za cienkie bolki tam stoja i nikt sie nie chce wychylic

Re: co z gdynia

flustrat napisał:
W Gdyni śledzie maja za dobrze, afery korupcyjne niczego ich nie nauczyły i nic nie zmieniły w głowach kaszubów, oni myślą, że zawsze im będzie żreć. Na protest z ich strony nie ma co liczyć, Państwo w państwie.

A kto Ci dał upoważnienie do obrażania Gdynian :?: :?: :?: Trochę szacunku kolego :!: :!: :!: :!: :!: :!: Z tego co wiem to na Bazie Kontenerowej było dziś tylko kilka osób, a jutro ma być ponoć jeszcze lepiej. Może nie mam zbyt wyczerpujących informacji ale miałem dziś wolne.

Do Goscia 78 z Olsztyna- fakt, że my "ze Wschodu" czekaliśmy na Was. Przykro, że Twoja izba tak siedzi w kącie. Ale dzięki dla Ciebie, że się odezwałeś. Słowa solidarności są bardzo ważne i wspieraja nas na duchu.

Tylko nie śledzie!!! :?

Sytuacja w Gdyni nie jest taka prosta!!! Mizerna kasa jest także u nas wielkim problemem. Uważam, że głównym powodem takiego obrazu Izby jest zastraszanie (dyrektor, kierownicy), i brak własnej inicjatywy u niektórych najstarszych kolegów!! :(

PAN PRZEWODNICZĄCY KRYSIAK Z BEZLED STRZELIŁ SOBIE GOLA TYM MIESIĘCZNYM URLOPEM ZAGRANICZNYM. Powinien być tu i ruszyć towarzystwo Warmii i Mazur! Zastępujący go pod nieobecność - niby zastępca powinien po dzisiejszych telefonach do niego i swoich odpowiedziach zapaść się pod ziemię!!!!
Wstyd mi za całą izbę olsztyńską.
Wszystkich strajkujących przepraszam za elbląg, braniewo, gronowo, bezledy, gołdap i ten nieszczęsny olsztyn.

Chylę przed Wami, Protestującymi o naszą godność, czoło, trzymam kciuki a chorym życzę zdrowia!

Mam tylko nadzieję że te pojedyńcze posty o stojącym jutro Gronowie to prawda

Anonymous napisał:
P

Mam tylko nadzieję że te pojedyńcze posty o stojącym jutro Gronowie to prawda

Jeśli Gronowo jutro stanie to chylę czoła i gratuluję odwagi. mam nadzieję że chłopaki z Bezled ruszą tyłek i nie bedę musiał się za nich wstydzić.

celnik z Gdyni napisał:
Niestety nie wiem czy Gdynia się przyłączy bo jestem na zwolnieniu :D Prawda jest jednak taka, że to zależy głównie od Bazy Kontenerowej a tam sami alokersi bez jaj i honoru.
nie obrażaj alokersów, bo to m.in oni na wschodzie ruszyli to towarzystwo do boju!!!!!!!!!!!

O czym to świadczy - dyrektor olszt. izby polecił naczelnikom informować się codziennie trzy razy o sytuacji na przejściach. Rano, w południe i na wieczór. Czyżby czas zainwestować w pampersy?

Nabrzeze bulgarskie i pare innych oddzialaow ! jestem alokowana i najgoszemu wrogowi tego nie zycze wiec ...wszystkiego najlepszego temu co stwierdził ...ze ponoc nie mam honoru

GDYNIA, GDYNIA, GDYNIA, OLSZTYN OLSZTYN , OLSZTYN

RAZEM DO BOJU, LUDZIE JAK NIE WSIĄDZECIE DO TEGO POCIĄGU TO ODJEDZIE,
DALEJ NA WOLE W PIĄTEK

Back
Do góry