co można poprawić

nacelnik

Jednak można :)))))))) pojawiły się suszarki kibelkach , naprawiono pisuarki: ))))))) .Czy wystarczył jeden wpis na forum????? 2tygodnie ludzie wycierali rece w spodnie i nikt tego nie zauważał????? . Wiem , że Naczelnik nie jest od takich spraw ale do cholery ktoś odpowiedzialy za ten stan chyba jest????? Oczywiście jesteśmy jako pracownicy zadowoleni , że jednak Coś się zmienia , mamy nadzieje iż nie będziemy traktowani jako ludzie z buszu:))))))). Jeszcze nie tak dawno nawet papier toaletowy dla 3 piętra był miekki -dla nas niestety 3 gatunek( czy to jest równe trakowanie????) . Forum jest dla wszystkich , każdy może wyrażac swoje poglądy , ja przedstawiam to co jest ZŁE ( moim zdaniem) . Teraz z innej beczki -zadam pytania może proszę je przemyślec
1. zwolniło się stanowisko młodszego eksperta -dlaczego nie został rozpisany konkurs????????????
2. dlaczego utworzono p.o kierownika oddzialu??????- dlaczego nie ogłoszono od razu konkursu ???????????
Chciałym byc może startowac lecz niestety nie mam plecow:))))))))))))

Volcik z choinki się urwałeś? Od czego jest nacelnik. Nacelnik jest od tego żeby robić dobrze dyrekcji np. zakupy.
Może jeszcze nadzorować ,żeby mleko się nie rozlało jak było na Nowych Sadach. Robi dobrze dyrekcji np. zakupy, odwozi do domu to dyrekcja nie pyta się jaki był nadzór nad souterem.Sama dyrekcja w trakcie kontroli luxora stwierdziła uszczuplenia na chyba 4.000.000 zł.
Ale wtedy dyrekcja ślepa jak Temida była w kontroli wewnetrznej.
Przecież dostawał nagrody za wzorowe wykonywanie obowiązków.Teraz też dostał funkcję i dostaje nagrody mimo, że w akcyzie jest na szarym końcu w kraju,
Pracownik to ma robić i nawet jak jest na zwolnieniu lekarskim zapierdzielać słynny juz 231 kodeksu karnego z 13 lipca 2012. jeszcze się nie przedawniło.
Qrwa chory funkcjonariusz w chorym urzędzie z nacelnikiem dariuszem.
Jak będziecie mieć cały czas sraczkę to nawet nie pierdniecie ze strachu funkcjonariusze poważnego urzędu ha-ha-ha.

Droga Agentko Celna- w odpowiedzi na twój wpis informuję Cię , że nie interesują mnie sprawy osobowe - kto komu robi dobrze ( każdy ma prawo do szcześcia ) . Nie wypowiadam się też na temat OC III ( Nowe Sady) gdyż nigdy tam nie pracowałem i nie mam aż takiej wiedzy aby oceniac obojetnie jakiego człowieka . Jednym głupim niesprawdzonym wpisem , można poprostu namieszac i czasami skrzywdzic . Tym się różnimy , że Ty wszystkich byś zamykała , na podstawie domysłów czy też plotek. Czy urwałem sie z choinki :))))))raczej nie :)))))ale oczywiście ocena jest indywidualna. Pozdrawiam forumowiczów z UC II .

Volcik z choinki się urwałeś? Od czego jest nacelnik. Nacelnik jest od tego żeby robić dobrze dyrekcji np. zakupy.
Może jeszcze nadzorować ,żeby mleko się nie rozlało jak było na Nowych Sadach. Robi dobrze dyrekcji np. zakupy, odwozi do domu to dyrekcja nie pyta się jaki był nadzór nad souterem.Sama dyrekcja w trakcie kontroli luxora stwierdziła uszczuplenia na chyba 4.000.000 zł.
Ale wtedy dyrekcja ślepa jak Temida była w kontroli wewnetrznej.
Przecież dostawał nagrody za wzorowe wykonywanie obowiązków.Teraz też dostał funkcję i dostaje nagrody mimo, że w akcyzie jest na szarym końcu w kraju,
Pracownik to ma robić i nawet jak jest na zwolnieniu lekarskim zapierdzielać słynny juz 231 kodeksu karnego z 13 lipca 2012. jeszcze się nie przedawniło.
Qrwa chory funkcjonariusz w chorym urzędzie z nacelnikiem dariuszem.
Jak będziecie mieć cały czas sraczkę to nawet nie pierdniecie ze strachu funkcjonariusze poważnego urzędu ha-ha-ha.

Qwa jestem w szoku:)))))))) -wszystko odbywa się błyskawicznie - wszystkie zastrzezenia realizowane są na bierząco . Muszę jednak przeprosić :)))))) chyba :)))))) albo musicie mi wszyscy podziękować i to głośno:))))))

Qwa jestem w szoku:)))))))) -wszystko odbywa się błyskawicznie - wszystkie zastrzezenia realizowane są na bierząco . Muszę jednak przeprosić :)))))) chyba :)))))) albo musicie mi wszyscy podziękować i to głośno:))))))

Qrwa. Jak to słowo pisane wpływa na kadrę w d/ś w WC I .)))

Cieszymy się z nowych mebelków ale Qwa , ta nasza kadra to stado bezmuzgowców- zastawiliscie ciągi komunikacyjne - przejścia na korytarzach to 50 centymetrów . Jakiś pozar i Qwa jest tragedia , jak sobie wypobrazacie ewakuację budynku?????????Panowie oficerowie??????

Co chcesz?
Kadra w UC1 jest specjalistyczna i wie co robi. Dariusz jest inżynierem i dobrze tam wszystko wymierzył. Był naczelnikiem inżynier, jest naczelnikiem inżynier i będzie inżynier.

co mogę poprawić ?

Ja jako NUC z miasta Łódż,
poniewaz otrzymałem złą ocene okresową to uważam, że powinienem ponieść konsekwencje.
Poddaję pod uwagę likwidację mojego urzędu.
200 osób i tak w tej izbie nie ma co robić.
Podobnie powinni zachować się wszyscy ci co zabiegali o nowe etaty po likwidacji granic. Każda izba poświęca jeden urząd. Każda dyrekcja likwiduje 2 etaty dyrektorskie bo jak nie ma urzędu to po co nam szefowie lekko licząc po 10.000 miesięcznie, 100.000 rocznie 5dyrektorów x100.000 x 12 miesięcy x 8 lat od likwidacji granic itd. Ileż to pieniędzy dla szpitali, szkół żłobków.
Taka reforma jest konieczna dla zachowania mojej ukochanej służby.
Mam konkretny zawód i znajdę sobie zajęcie. W kraju lub za granicą, której już nie ma.
EBB stay with me.

Co mogę poprawić?

Ja jako NUC z miasta Łódż poniewaz otrzymałem złą ocene okresową to uważam, że powinienem ponieść konsekwencje.
Podobnie powinni zachować się wszyscy ci co zabiegali o nowe etaty po likwidacji granic. Każda izba poświęca jeden urząd. Każda dyrekcja likwiduje 2 etaty dyrektorskie bo jak nie ma urzędu to po co nam szefowie lekko licząc po 10.000 miesięcznie, 100.000 rocznie 5dyrektorów x100.000 x 12 miesięcy x 8 lat od likwidacji granic itd. Ileż to pieniędzy dla szpitali, szkół żłobków.
Mam konkretny zawód i znajdę sobie zajęcie. W kraju lub za granicą, której już nie ma.
EBB stay with me.

Co mogę poprawić?

Ja jako NUC z miasta Łódż poniewaz otrzymałem złą ocene okresową to uważam, że powinienem ponieść konsekwencje.
EBB stay with me.

Dla przykładu można zaorać izbę w łodzi zostawiajac urzędy.

Dyrekcje od 8 lat teroryzują wszystkich i tworzy się statystykę, która nijak ma się do rzeczywiśtości.
To kiedyś pierdzielnie bo zamiast reformować instytucję to mamy marsze przemarsze i otwieranie drzwi do lasu.
Niestety przoduje w tym izba celna w łodzi bo zamiast porządkować interes po zapuszkowanym dyrektorze i etyku dyrekcja walczy z forum i pisze zawiadomienia.
Łódź Przemyśl Opole to dopiero początek i SSC przekona się o tym w krótkim okresie czasu jak nie warto stawiać na osoby, które na krytykę reagują histerią.Chyba , że sam SSC bierze w tym udział na co wskazuje brak reakcji na informacje o popełnianych przestępstwach w służbie.
Przyjmowanie przez SSC bezkrytycznie wyjaśnień dyrektorów to nie jest dobra metoda na trwanie na stanowisku SSC.
Dopóki krytycy tego bajzlu byli w służbie to można było wiele spraw zamiatać pod dywan i chronić odpowiedzialnych za nieprawidłowości.
Jak krytycy już będą poza służbą to dopiero się zacznie tym bardziej, że zmowa w sprawie usunięcia ze służby jest aż nadto widoczna..

Historia lubi się powtarzać.

Jak jest święto to mozna się troche polansować.
Życzę sobie aby minister raz na zawsze zakodował, że urzędnik to nie popychadło i powinien mieć własne zdanie.
Żeby nie było przkleństwem życzenie --Życzę ci aby twoja rodzina musiała załatwiać swoje sprawy w urzędzie celnym.

W kontekście błędnych decyzji należy rozważyć, czy urzędnik spolegliwy wobec szefa lub sam szef nie poniesie odpowiedzialności urzędniczej.
Co prawda można to sobie zrekompensowac nagrodami, awansami lub stanowiskami w miejsce grzegorza s.
Czy jednak ten stan permanetnej falandyzacji prawa będzie trwał wiecznie.
Wszak nasze kierownictwo to przeciętnie rocznik 70 a emerytura w 2037 roku.
widziałem starych dziadów w tej służbie, z których się wyśmiewano.
Więcej, w Łodzi młoda pani (emerytura około 2030) derektorka ciepnęła starego dziada, który ją wylansował.
Historia lubi sie powtarzać.
Nie sądzę, żeby szef został ambasadorem w Madrycie i zabrał ze soba zasłużonych w falandyzowaniu prawa.

promieniowanie

Kto ma informacje na temat promieniowania anteny na budynku przy Teresy 106 nad referatami z III pietra?
Czy temat masztu telefonii komórkowej na referatami na III pietrze stanał na komisji BHP?
Jaki może to mieć wpływ na choroby panujace w tym urzędzie i referatach z III piętra?

Kto ma informacje na temat promieniowania anteny na budynku przy Teresy 106 nad referatami z III pietra?
Czy temat masztu telefonii komórkowej na referatami na III pietrze stanał na komisji BHP?
Jaki może to mieć wpływ na choroby panujace w tym urzędzie i referatach z III piętra?
Nie ma to zasadniczo wpływu na kadrę z Teresy.
Promieniowanie może powodować pabianickie łysienie,
pobudzać peruwiańskie libido, a nawet zaokrąglać geograficzne brzucha.
Posunąć intelektualnie kadry promienie nie dadzą.

Nie ma to zasadniczo wpływu na kadrę z Teresy.
Promieniowanie może powodować pabianickie łysienie,
pobudzać peruwiańskie libido, a nawet zaokrąglać geograficzne brzucha.
Posunąć intelektualnie kadry promienie nie dadzą.

W łodzi trwa bratobójcza walka, likwidujemy etaty dica gaciowego i ekonoma.
Jest bój:
mecenasowa z dic zakwas łowicki versus zca dic ptaszysko sójka plus radca kogutek.
Tak czy srak, sójka czy mecenasowa,
jedno to klon drugiego, starsze panie babuszki mają już najlepsze lata za sobą, czas odpuścić.

jaka walka

tradycyjnie na stronach izby, tym razem w ramach akcji wojewodziny Chełmińskiej - administracja i biznes - odtrąbiono kolejny medialny sukces Dorki, niestety paskudy z ŁUW poza miłymi fotkami o Dorce niewiele , choć obie panie dla RP wielce zasłuzone, jedna posiada bodajże brązową odznakę Zasłużona dla Szefa Służby, druga ma złotą odznaką Zasłużona dla Ochrony Przeciwpożarowej.
http://www.lodz.uw.gov.pl/page/125,aktualnosci.html?offset=9&id=4480

Ostatnia edycja:
tradycyjnie na stronach izby, tym razem w ramach akcji wojewodziny Chełmińskiej - administracja i biznes - odtrąbiono kolejny medialny sukces Dorki, niestety paskudy z ŁUW poza miłymi fotkami o Dorce niewiele , choć obie panie dla RP wielce zasłuzone, jedna posiada bodajże brązową odznakę Zasłużona dla Szefa Służby, druga ma złotą odznaką Zasłużona dla Ochrony Przeciwpożarowej.
http://www.lodz.uw.gov.pl/page/125,aktualnosci.html?offset=9&id=4480

Back
Do góry