Cisza Wyborcza

W pełni popieram kolegę mecenasa1. Zaopatrzenie to nazwa bezpretensjonalna i adekwatna. Despero do kluczowych i z niezrozumiałych przyczyn uważających się za najważnjesze oprócz wspomnianej, zaliczyłby także komórki KA i LT, które niedługo będą stanowić połowę personelu IC.

Może kolega Despero mnie oświeci, co to za komórki wymieniane w/w postach IT i LT :D jestem z granicy i jeszcze zielony w tych sprawach:o
LG to juz wiem , tam pobierałem sorty a KA to podpisywałem umowy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Praca na granicy nie usprawiedliwia nieznajomości struktury IC. Popraw się młody, bo daleko w tej służbie nie zajdziesz. IT to WI czyli izbowy Microsoft. LT to likwidacja.

A może młody nie chce zachodzić:D , bo po co mu ten kłopot:o

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W pełni popieram kolegę mecenasa1. Zaopatrzenie to nazwa bezpretensjonalna i adekwatna. Despero do kluczowych i z niezrozumiałych przyczyn uważających się za najważnjesze oprócz wspomnianej, zaliczyłby także komórki KA i LT, które niedługo będą stanowić połowę personelu IC.

Dokładnie. A przy okazji-tak dobra znajomość lokalnych spraw pozwala na rozszyfrowanie, iż kolega Despero jest rezydentem przy ul. Octowej...:)

Despero to rezydent mafii, prawdopodobnie Cosa Nostry, tej z Koziej Wólki. Rezydent Octowej - to mi nic nie mówi, bo i Miltrans jest przy Octowej, Jozin z Bazin przy Octowej, Romek B. przy Octowej, Brama przy Octowej, Staw przy Octowej, (może kol. Despero tam na ryby przyjeżdża tudzież opala się w wolnym czasie?) pół tysiąca ludzi przy Octowej pracuje...

Chyba, że chodzi o rezydenta w rozumieniu ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, to wtedy tak, Despero to rezydent.

Nie bardzo rozumiem, po co ta zabawa z rozszyfrowywaniem kto się kryje za jakim nickiem. Przecież forum służyć ma mniej lub bardziej wyrafinowanej, możliwie nieskrępowanej dyskusji, wymianie poglądów lub plotek. Koleżanki i koledzy, nie próbujcie kneblować innych, bo komuś może przyjść do głowy was zakneblować. Przecież nie o to tu chodzi...

:pPrzecież to całe forum to jedna wielka zabawa, więc o co chodzi?

Back
Do góry