Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to napisz coś konkretnego,daj przykładizbowiec napisał:niestety jak obserwuje na zywo to wlasnie taki wniosek mi sie nasuwa...oj dobrze byc chyba pod pantofelkiem..tylko nie zony...tfu..pantoflarze
z zyczliwym na czeleżyczliwy napisał:tak, zamordyzm panuje (patrz jeden z poprzednich tematów). A poza tym większości jest tu po prostu dobrze - siedzą i pierdzą w stołki.
izbowiec napisał:niestety jak obserwuje na zywo to wlasnie taki wniosek mi sie nasuwa...oj dobrze byc chyba pod pantofelkiem..tylko nie zony...tfu..pantoflarze
slajders napisał:Nasze myszki siedzą cichutko pod miotłą w obawie przed panem S i przed zesłaniem na granicę na dopały![]()
Czekamy tu na was
![]()
Już słychać że się szykuje masowy zimowy pomór
![]()
![]()
qazar napisał:taaa i i ludzi coraz mniej do zsyłek41 wolnych etatów a tu coraz więcej podań z rezygnacjami
nnnn napisał:Ja ostatnio pracowałem na dwóch stanowiskach, pod presją wściekłych kierowców. Ludzie nie wytrzymują fizycznie i psychicznie, ruch jest ogromny, trzeba nażymać 12 godz, nie ma się czasu ani zjeść ani nawet "wysrać". Jak długo człowiek jest w stanie to wytrzymać? Poza tym, wiele osób jest na bezpłatnych urlopach.