zbuntowany
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 80
Koledzy i koleżanki,
jesteście zadowoleni z wyboru nowego ministra finansów?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koledzy i koleżanki,
Koledzy i koleżanki,
Marian Banaś.....no i nastał koniec.......pora się upić. Rozpacz. Oczekuję teraz co na to tele-echo. Moim zdaniem zostaliśmy oszukani. Mnie też oszukano, bo uwierzyłem w PIS. Nie mam siły więcej pisać.
po owocach ich poznacie ...
To oznacza konsolidację i nie pisz bzdur.
Dobrze wiesz że mam rację. To wybór....przerażający. Przecież uwierzyliśmy w PIS. I CO????ZOSTALIŚMY OSZUKANI!!!!!!! Nie mam słów....ty kolego z kolei nie wybiegaj przed szereg. pożyjemy, zobaczymy. być może kadrowy coming out uda się przeprowadzić w inny sposób. bez wylewania dziecka z kąpielą. gdy na dworze mróz.
Marian Banaś.....no i nastał koniec.......pora się upić. Rozpacz. Oczekuję teraz co na to tele-echo. Moim zdaniem zostaliśmy oszukani. Mnie też oszukano, bo uwierzyłem w PIS. Nie mam siły więcej pisać.
po owocach ich poznacie ...
To oznacza konsolidację i nie pisz bzdur. Dobrze wiesz ze o to chodzi i nie zaciemniaj. Przyznaj w końcu że zostaliśmy przez PIS oszukani.
ty kolego z kolei nie wybiegaj przed szereg. pożyjemy, zobaczymy. być może kadrowy coming out uda się przeprowadzić w inny sposób. bez wylewania dziecka z kąpielą. gdy na dworze mróz.
Przyznaj w końcu że zostaliśmy przez PIS oszukani.
ciekawe jakie teraz są zamiary BANASIA
zarówno zapotrzebowanie budżetu na środki do realizacji programu np. 500 zł na każde dziecko, jak i zagrożenie terroryzmem międzynarodowym i konieczność kontroli przepływu towarów wykluczają likwidację formacji celnej. ponadto wykazaliśmy, że jako organizacja jesteśmy w stanie bronić się przed patologiami. jeśli przegrywaliśmy to tylko z tych samych powodów, co w zasadzie nie odzwierciedlające rzeczywistych wyniki wyborcze. czyli wskutek dumpingowego politycznego wspomagania. wszędzie, nie tylko w sądach.
co nie znaczy, że mam rację. jednakowoż pozwolę sobie stwierdzić, iż jeśli pisowcy myślą długofalowo to projekt kasu w wersji 2007 jest nie do przyjęcia.
więc w mojej ocenie dzisiaj równie dobrze możemy dywagować, ilu diabłów zmieści się na łebku szpilki
My, ale przede wszystkim to raczej autor(rzy) rekomendacji na SSC. Dla przypomnienia:
"...nawiązując do wcześniejszej współpracy i korespondencji z KP PiS i Panem Prezesem osobiście zapewniamy o wsparciu w działaniach..."
To jak to w końcu było- wszyscy zostali oszukani, czy jednak Ci co tak wcześniej współpracowali, coś wiedzieli...
Nie tele-echo. To są tylko i wyłącznie Twoje życzenia i marzenia. To jest zaklinanie rzeczywistości. Wiele lat zajadle krytykowałeś, wytykałeś, wstawiałeś linki w ten czy inny sposób agitoeałeś itp itd. Posyp teraz głowę popiołem. Jak rozumiem nadal będziesz robił to co robiłeś całymi latami, prawda?