art.41 ustawy z 1.12.2022 r ,,o szczególnych rozwiązaniach służących realizacji ustawy budżetowej na 2023(...)

widzę ze tłuczesz się z zer. zdaje się ze jest tylko jeden pozytywny wyrok. pamiętaj ze jest jeszcze ciągle otwarta sprawa TK . wiec trzeba czekać na jego orzeczenie i w zależności od jego kierunku i dopasowania własnego do uzasadnienia może otworzyć się droga do wzruszenia wyrko na co jest 3 mieszaczce od orzeczenia tk. A ja u Cibie z pracodawcą. życie pokazało że ZER nie było perspektywiczne ale też pokazało że Pracodawca, jak kol wiek nie zawsze przegrywa, to chyba jednak ciągle jest w mniejszości. I choć w tym względzie zdania są podzielone to podobno termin na pozwanie jest nawet do końca tego roku choć osobiście uważam ze już minął. Nie mniej jednak jeśli jeszcze nie poszedłeś a rozważasz to ewaluuj temat bo być może jest jeszcze czas. No i masz na to jeszcze parę miesięcy.
Tak złożyłam pozew. Nie mam jeszcze terminu rozprawy. Nie wiem dlaczego bo moja koleżanka, która złożyła w tym samym terminie już jest po rozprawie w SR z wynikiem pozytywnym.

Back
Do góry