bolo1999
Dobrze znany użytkownik
to się chyba czyta [embingu] ?
dobre
może się przyjmie jak falandyzacja
embing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to się chyba czyta [embingu] ?
Banaś to chyba tych alg nie jadł tylko smarował sobie nimi buzię.osobiście uważam, że pis wpadł z tym przekazem dnia. zaczęli grzać wątek zapominając o biednym ministrze b. który z pewnością zaczyna zjadać ostatnią algę. przecież nie postawi się głównemu medium prawicy, nie wspominając o partyjnych kolegach .
dobre
może się przyjmie jak falandyzacja
embing
Ale o co chodzi?!To był raczej mój ostatni wpis tutaj,zbyt wielu fałszywych "kolegów" sprzedało mnie gdzie trzeba. Mogę im tylko zapowiedzieć że nic co wiem nie zostanie zapomniane i zostanie głośno powiedziane. A wam którzy przyczyniliście się do tego wszystkiego dedykuję słowa takiej fajnej piosenki-
"A KIEDY PRZYJDZIE- NA CIEBIE CZAS....A PRZYJDZIE CZAS NA CIEBIE..." SIŁA I HONOR!!
Kuźwa, grasz Sławku ostro.
A ja sobie nie życzę, aby ktokolwiek zrobił Tobie nawet przykrość słowną.
Nie wiem co możemy zrobić dla Ciebie?
Jak my, mądrale możemy wspierać Sławka w jego działaniu?
Propozycje mile widziane.
Kuźwa, grasz Sławku ostro.
A ja sobie nie życzę, aby ktokolwiek zrobił Tobie nawet przykrość słowną.
Nie wiem co możemy zrobić dla Ciebie?
Jak my, mądrale możemy wspierać Sławka w jego działaniu?
Propozycje mile widziane.
Sławek wie, kto wie!
Trzeba chcieć wiedzieć. To musi być wiedza bardzo konkretna, nie da się więc tu nic "wymyślić"!
No i należy pamiętać, iż w MF'ie (i nie tylko) są tacy, którzy także wiedzą ...
ps
@TeleEcho - w niektórych kategoriach, Polityk nie wypowie nawet najbardziej oczywistych obietnic wyborczych!
z jednym wyjątkiem. wyborczym, a właściwie przedwyborczym. zatem w mojej ocenie w tym kontekście minister alga już jest wyłącznie politycznym truchłem.