Robozoll
Użytkownik
Napisałem, że pikieta to początek działań.
Jaki początek?!?!?! To powinien być koniec działań!!! A skoro początek, to co było w czerwcu?!
Tylko strajk włoski!
Chyba już nikt tego nie ogarnia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napisałem, że pikieta to początek działań.
Bezpośrednio po pikiecie dalsze działania.Jaki początek?!?!?! To powinien być koniec działań!!! A skoro początek, to co było w czerwcu?!
Tylko strajk włoski!
Chyba już nikt tego nie ogarnia.
Do Soboty jest 5 dni ...
...
Nie ma sprawy, niech robi, np CAT, zgromadzenie spontaniczne ...
.
Prezydent może zawetować ustawę.- vide czerwiec
Teraz te wasze jazdy przypominaja mi dziadka z nocy i dni co 20 lat po powstaniu latał po polach i krzyczał że powstanie walczy i dzielnie się trzyma.Widzę, że wszystko nie pasuje.
Robozoll robi wszystko, aby wystawić nas na pełną kompromitację i ogłosić od zaraz protest włoski, który z góry wiadomo, że nie wypali bez wcześniejszego skonsolidowania środowiska. JA po prostu w tej chwili nie widzę innej możliwości konsolidacji środowiska jak przez pikietę. Była próba 15 października i nie udało się, z racji tego, że ja tak łatwo się nie poddaję próbuję raz jeszcze na 5 listopada.
Kurator wymyślił jeszcze inny problem. Wraca do ŚDM i Szczytu NATO. Wracanie do ŚDM i Szczytu NATO jest śmieszne. Już w 2012 roku robiliśmy protest w kontekście EURO 2012 i co? Poza tym to przeszłość, więc po co do tego wracać.
Napisałem kolejną propozycję i to wyłącznie od Nas jako środowiska zależy, czy jeszcze powalczymy czy nie.
Każdy widzę jest mądrzejszy, każdy zrobiłby to lepiej. Nie ma sprawy, niech robi, np CAT, zgromadzenie spontaniczne. Ja proponuję jw. i uważam, że przy dużym zaangażowaniu środowiska to spowoduje wycofanie się z KAS. Nic nie poradzę na to, że mam taką naturę i tak łatwo nie chcę się poddać. Przepraszam za tę propozycję, jeśli jednak komuś się nie podoba to może lepiej niech się nie odzywa i nie zniechęca innych.
Widzę, że wszystko nie pasuje.
Robozoll robi wszystko, aby wystawić nas na pełną kompromitację i ogłosić od zaraz protest włoski, który z góry wiadomo, że nie wypali bez wcześniejszego skonsolidowania środowiska. JA po prostu w tej chwili nie widzę innej możliwości konsolidacji środowiska jak przez pikietę. Była próba 15 października i nie udało się, z racji tego, że ja tak łatwo się nie poddaję próbuję raz jeszcze na 5 listopada.
Kurator wymyślił jeszcze inny problem. Wraca do ŚDM i Szczytu NATO. Wracanie do ŚDM i Szczytu NATO jest śmieszne. Już w 2012 roku robiliśmy protest w kontekście EURO 2012 i co? Poza tym to przeszłość, więc po co do tego wracać.
Napisałem kolejną propozycję i to wyłącznie od Nas jako środowiska zależy, czy jeszcze powalczymy czy nie.
Każdy widzę jest mądrzejszy, każdy zrobiłby to lepiej. Nie ma sprawy, niech robi, np CAT, zgromadzenie spontaniczne. Ja proponuję jw. i uważam, że przy dużym zaangażowaniu środowiska to spowoduje wycofanie się z KAS. Nic nie poradzę na to, że mam taką naturę i tak łatwo nie chcę się poddać. Przepraszam za tę propozycję, jeśli jednak komuś się nie podoba to może lepiej niech się nie odzywa i nie zniechęca innych.
Nie wiem co jest bardziej śmieszne, ale obstawiam to pierwsze.Prezydent może zawetować ustawę. Wracanie do ŚDM jest śmieszne
NIE! Po prostu nie. Nie jadę ( a byłem), nie będę namawiał (a namawiałem)! Za późno ! Za słabo walczyliśmy i nie z tym z kim trzeba było! Sławek zaufałeś politykom obecnej władzy - Twój błąd! Nasz oczywiście też!
Teraz znów brakuje Ci konsekwencji. Mówiłeś , że najważniejsze są emki a KAS to drugorzędna rzecz. Kas wchodzi , nie zatrzymamy tego. Dobrze , że wchodzi bo poziom patologii jest u nas ogromny! Dla wielu z nas jest to jedyna szansa na zmiany! Czas pokaże czy na lepsze czy na gorsze. Wiem , że ludzie ( a właściwie nie ludzie tylko kadra) w większości zostanie, ale i tak zaryzykuję. I wiem , że wielu myśli tak samo, więc szkoda nawet kasy na autokary itp. Pozdrawiam.
p.s. miałem nie pisać aby nie osłabiać morale ale w sumie to mi to już lata...