Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dale Ty wciąż nic nie rozumiesz. Wymieniliśmy chyba parę zdań przed pikietą. Wieszaj flagi biało czerwone, w czym problem?
Widzisz Sławku, problem polega na tym, że już mnie wyleczono z entuzjazmu, ideału Stachanowa, wyrywania się na czoło, czy nawet zwykłej pomocy. Wielokrotnie słyszałem "dobra robota/fajnie że to zrobiłeś, ale ciesz się jak dyscyplinarki nie będziesz miał". Zwykle za to miałem liczne pretensje od przełożonych że robiłem coś innego zamiast "dzióbać swoje". Ba, nawet od współpracowników "że normę zawyżam" - potem szyderczy śmiech i drwina...Dale Ty wciąż nic nie rozumiesz. Wymieniliśmy chyba parę zdań przed pikietą. Wieszaj flagi biało czerwone, w czym problem?Szkoda że u nas związki od poniedziałku nie potrafiły nawet flagi wywiesić....
Może są i zastraszeni...albo tchórze z natury ...ale większość jest gotowa. Czekamy na sygnał..Pomimo strachu, obaw, kredytów na karku - są tacy co mają swoją godność! Ci co wierzą w prawo i sprawiedliwość, choć coraz mniej w PiSStrach ma wielkie oczy, jesteście silni w pojedynkę, pod nickiem, na forum, a w realu ???? jesteście zastraszeni, jak małe dzieci w żłobku lub przedszkolu, chcecie być prowadzeni za rączkę nie ponosząc żadnej odpowiedzialności, do końca roku już niedaleko i sprawa sama się rozwiąże.
Myślę sobie , że chyba czas rozbić "zielone miasteczko" pod Sejmem. Będzie łatwiej się zorganizować logistycznie jeśli chodzi o naszą stałą obecność w tym miejscu.
21 września jedziemy do Warszawy,spotykamy się pod parlamentem RP,jest to bój nasz ostatni.SC istnieje i musi zostać,musimy tam być i pokazać jedność i sprzeciw wobec likwidacji.