Akcja "Pagon"

do poprzednika...moze masz racje ze zwartosciowali mnie na specjaliste?(kojarzenie faktow)...ale napewno dostosuje sie do wiekszosci ...jesli taka bedzie-nie polemizuje juz w tym temacie

Jestem członkiem ZZ Celnicy PL, z czego jestem bardzo dumny. Uważam, że powinniśmy znaleźć innego adresata niż ZZ Celnicy PL. Sławek wie ilu jest członków. Warto przypomnieć innym zainteresowanym - np. ministerstwu, jaki jest stosunek środowiska do zaproponowanej pseudoreformy.

kolego

bez urazy ale ty chyba nie rozumiesz sensu akcji Pagon.
odsyłam do pierwszego wpisu.

napisałeś "Warto przypomnieć innym zainteresowanym - np. ministerstwu".
zainteresowanych ? to chyba żart ? akcją która jest im nie na rękę.
nie każde żarty kolego są śmieszne.
wczoraj pisałeś coś o niedorzeczności wysyłania pagonów do związku, z którego jak dzisiaj piszesz jesteś dumny. ??????????

proponuję - załóż osobny temat i promuj swoje zdanie.
nie o liczbę Celników PL chodzi, a o liczbę gotowych do konsolidacji we wspólnych sprawach.
czas się określić. na forum również.

Panie Sławku. Jaka jest odpowiedź ?

Jestem przekonany, że funkcjonariusze celni nie zostawią bez adekwatnej odpowiedzi tego co ma miejsce w Służbie Celnej w związku z tzw. "modernizacją", wszak właśnie dokładnie przeciw takim działaniom kadry wybuchł oddolny protest w styczniu 2008 roku. Poza tym pytam, które postulaty środowiska zostały zrealizowane?
AKCJA PAGON JEST CIEKAWYM POMYSŁEM. Postarmy się wskazać na dniach adresata. Może coś jeszcze warto dorzucić do koperty? Zastanówmy się nad tym jeszcze wspólnie na forum.

Tymczasem składajmy odwołania i wezwania do usunięcia naruszenia prawa w związku z propozycjami wręczanymi nam na podstawie art.222 ust.3 ustawy o SC -wzory są dostępne na głównym portalu

Dzieki slawku czekamy na adresata i skladamy odwolania i wezwania, ktore dla wszystkich,wszystkich przygotowal nie zadarmo celnik.pl, ja juz dopasowuje i dziekuje !!!
dzieki ze twoj (nasz jedyny) zwiazek nasz jeszcze nie opuścił

koleżanki i koledzy

trochę ponad 51 godzin do startu akcji.
ruszamy !
Dzięki Panie Sławku za podjęcie tematu.

powtarzam wpis otwierający wątek

Akcja Pagon

poważne propozycje w temacie mile widziane.
celem akcji jest publiczne nagłośnienie nieprawości w procesie modernizacji SC.
przykłady są we wszystkich jednostkach organizacyjnych służby.

policzmy się poprzez proponowany projekt.

argumentem za powierzeniem przekazania naszych pagonów poprzez Celnicy PL mądrym nie trzeba tłumaczyć. kilkaset będzie oznaczać kilkaset.
wysyłka bezpośrednia do MF obarczona jest ryzykiem manipulacji.

sceptycy proszeni są o zakładanie własnych wątków. czas się zdefiniować, także na forum.

pozdrawiam

ja dodam do koperty ksero propozycji (z zamazanymi oczywiscie danymi osobowymi czy identyfikacyjnymi) dla wiarygodnosci pagonow z dopiskiem o stazu pracu w SC ----parafa oczywiscie moja bedzie oryginalna

Adresata powinniśmy wskazać wspólnie. Zachęcam do wyrażenia swojego zdania, zachęcam do dyskusji. My możemy co najwyżej dostosować i sformułować ewentualną propozycję do wyniku dyskusji na forum.
O ile oczywiście jest zainteresowanie akcją.

Kolego Wik

.. bez urazy ale może wyślijmy Pagony do poczytnej gazety za pośrednictwem MF-u ?
może zyskamy po drodze sojusznika :)

poważne propozycje wciąż mile widziane

pozdrawiam

akcja PARAGON

dla rozluźnienia:) naprawdę dobre:)

z uwagi na nikłe zainteresowanie inna tego typu akcją , na prośbe akire-szmire, przedstawiam nowa propozycje akcji: kryptonim PARAGON , otóż niech każdy , który nie otrzymał wyrównań wyśle (gdzie chce) paragony z kasy fiskalnej na kwotę jakiej nie otrzymał .
Skąd wziąć te paragony skoro nie ma się kasy a w domu rodzina głodem przymiera? Otóż można chodzić tropem tych, którzy niesłusznie i bezprawnie otrzymali tą KASĘ a ONI na pewna teraz łażą po sklepach i czekać na moment kiedy zwinięty w kulkę zwitek trafi do kubła a wtedy.....( tutaj pozostawiam pole dla kreatywności uczestników akcji)

http://celnicy.pl/showthread.php?7381-akcja-PARAGON&p=91245#post91245

Ostatnia edycja:
Jabol. jednak chyba upadłeś na samo dno.
dzieci zwykle fascynują się fałszywymi diamentami.
"czarnym" to chyba nie przystoi ?
a może ......
dajesz świadectwo !

Czas zacząć !!!

Najwyższy czas zacząć,pagony każdy z Nas ma,odżałujcie pieniądze na znaczki i koperty,a co tam........wyślijmy parę tysięcy takich kopert z pagonami do MF-u.

Dla wszystkich Celniczek i Celników składam życzenia wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2011.Dużo zdrowia i pomyślności,niech się spełnią Wasze marzenia.

Back
Do góry