Akcja "Pagon"

aquirre

Dobrze znany użytkownik
Punkty reakcji
203
start 01.01.2011

poważne propozycje w temacie mile widziane.
celem akcji jest publiczne nagłośnienie nieprawości w procesie modernizacji SC.
przykłady są we wszystkich jednostkach organizacyjnych służby.

policzmy się poprzez proponowany projekt.

argumentem za powierzeniem przekazania naszych pagonów poprzez Celnicy PL mądrym nie trzeba tłumaczyć. kilkaset będzie oznaczać kilkaset.
wysyłka bezpośrednia do MF obarczona jest ryzykiem manipulacji.

sceptycy proszeni są o zakładanie własnych wątków. czas się zdefiniować, także na forum.

pozdrawiam

Może pagony przekazać razem z czerwonymi kartkami. Poza tym pagony można przekazać do kilku adresatów, przecież każdy ma przynajmniej po dwa pagony, tak więc mamy co wysyłać tylko trzeba ustalić gdzie, może jakaś komisja w UE?

W tym kraju najwieksza moc sprawcza maja dziennikarze to dzieki nim albo sie oczyms mowi albo nie tylko moga naglosnic tak ze premier musial by sie okreslic w mediach i wyspowiadac z tego co obiecal dziennikarze to podstawa polityki w naszym kochanym kraju !!!!!!!!!!!!!!!

Akcja "Pagon"

niecałe 77 godzin do startu akcji

adresat przesyłek - Celnicy PL. tylko skoordynowana akcja może odnieść skutek. wysyłanie do MF-u to tak jak pisanie na Berdyczów.

Panie Sławku, proszę podać dokładny adres i termin od którego wysyłamy patki. Ja szykuję swoje. Helena

Panie Sławku

sorry za wkręcenie w akcję.
chodzi się efekt i wsparcie waszych działań.

jaka jest odpowiedź ?

pepe jak chcesz wysyłać do prasy to załóż sobie oddzielny wątek.
zaraz ściągniesz tu lawinę znajomych trolli i każdy będzie miał coraz to nowy pomysł na rozmydlenie sprawy.
na marginesie- szanuj amunicję.
przyda się w przyszłości.

Panie Sławku

sorry za wkręcenie w akcję.
chodzi się efekt i wsparcie waszych działań.

jaka jest odpowiedź ?

Wydaje się niedorzecznością wysyłanie pagonów na adres ZZ Celnicy PL. Po co to? Żeby Sławek pakował to w paczki i wysyłał za swoje lub związkowe pieniądze do MF? Jeżeli już to adresatem powinno być ministerstwo.

oczywiscie ze tylko my wysylamy!!! ja jednak jestem za mediami, jak dojdzie z wielu miejscowosci do jednej wybranej to bedzie bardziej wiarygodne

jedyne co jesli slawek sie zgodzi to - adres zwiazku na zwrotnym poswiadczeniem odbioru (aby mial wiedze ile wyslano...kazdego stac chyba na kwote6 zl )

adresat

niedorzeczne to uważać, że MF poda prawdę co do skali akcji.
to takie trudne do zrozumienia ?
stąd propozycja wysyłki do związku.
ardonil złóż deklarację, miesięczna składka wystarczy na wysyłkę lub dostarczenie.
kilka następnych pokryje koszty nagłośnienia w mediach.

przypominam: rozsądne pomysły wciąż mile widziane.

ja uwazam ze slwek jest w tej chwili zbyt zaangazowany w sprawy prawne ...nie zawracajmy mu glowy naszymi pomyslami(slusznymi) moze taka akcja jak w styczniu roku pamietnego ....za pomoca tego forum , bez zwiazkow ????

oczywiscie ze tylko my wysylamy!!! ja jednak jestem za mediami, jak dojdzie z wielu miejscowosci do jednej wybranej to bedzie bardziej wiarygodne

"z wielu miejscowości do jednej wybranej "/ np. do Berdyczowa ?/.
efekt będzie zapewne piorunujący, adekwatnie do logiki twojego toku myślenia.
pagony wylądują na śmietniku "obdarzonej społecznym zaufaniem" i "opiniotwórczej" redakcji.
naprawdę nie kumasz rzeczywistości III RP, czy to chwilowy kłopot z kojarzeniem faktów ?
załóż swój wątek, masz przecież dwa pagony i dawaj czadu.
czekam z niecierpliwością na sprawozdanie w ogólnopolskiej prasie.

Back
Do góry