A jednak będzie KAS

• Thread starter Thread starter KAS
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
do goscia

Jestem mgr inż. absolwentem politechniki i uniwersytetu i uważam, że matematyka i fizyka uczy logicznego myślenia uniwersytet to tylko "zakuwanie" , ale niezły materiał do wykorzystania w zyciu ... Sorki , ale we współczesnym świecie liczy się tylko logiczne i konstruktywne myślenie ... Jeżeli trzeba oczywiście pojadę na zachód .... Tutaj niech zostaną "Najlepsi po zaocznych, a zwłaszcza pedagogika, wychowanie przedszkolne, katecheci, .... itp. To są prawdziwi fachowcy !!!!"

Jedynie co kojarzy mi się w sprawie fachowców po politechnice to budowanie układów. Większość byłych milicjantów przeflancowanych do urzędu celnego to cłopcy po politechnice wspierający się takimi tekstami jak wyżej. Oni tylko potrafią logicznie myśleć. Jednak to ich logiczne myślenie zaprowadziło nas pod tę ścianę. Najśmieszniejsze,że obecnie ci niedorobieni milicjanci maja teraz dużo większe możliwości niz inni. My zostaniemy z rękami w nocniku zbudowanym przez naszych politechników.

Tak, logiczne i konsktuktywne myślenie. Tylko potem dla takiego politechnika forma na pustaki i forma prawna to jedno.

do poprzedników

... Myślę, że jednak jesteście po zaocznych szkółkach katechetycznych i dlatego Was tak zabolało !!! Właśnie odpowiedzieliście sobie ile tak naprawdę jesteście warci !!! Tzn. "zero" Zero mozliwości poza cłem !!! Jesteście skończeni !!! Bez zawodu, odpowiednich kwalifikacji jak i również znajomości języków .... sorki , ale teraz trzeba mieć dyplomy i jeszcze coś pod czaszką !!!!!!! Powodzenia !!!!!!!!!!

Popieram przedmówcę. Też jestm po politechnice dodatkowo robię podyplomowo informatykę i wcale nie czuję sie gorszy od absolwentów prawa zwłaszcza jak widzę co się dzieje w izbie gdzie większość jest po prawie a mają problem z najprostszymi sprawami. Tylko siedzą i debatują a konkretnych i logicznych działań brak

Re: do poprzedników

kas napisał:
... Myślę, że jednak jesteście po zaocznych szkółkach katechetycznych i dlatego Was tak zabolało !!! Właśnie odpowiedzieliście sobie ile tak naprawdę jesteście warci !!! Tzn. "zero" Zero mozliwości poza cłem !!! Jesteście skończeni !!! Bez zawodu, odpowiednich kwalifikacji jak i również znajomości języków .... sorki , ale teraz trzeba mieć dyplomy i jeszcze coś pod czaszką !!!!!!! Powodzenia !!!!!!!!!!

racja ale po części

uważam że ni nalezy wrzucac wszystkich do jednego kotła
zgadzam się że teraz większośc magistrów to nie oszukujmy się fachowcy z bąbką w nosie, maa tylko papierek po akiś tam studiach często zaocznych
ale nie wszyscy :!: :!:
są ludzie po SGH np tacy jak a a to nie są łatwe studia
ale tak sie porobiło że ci po dobrych szkołach sa traktowani jak ci po tych szkolnych wynalazkach
nie ma na to rady :(

Gość napisał:
Popieram przedmówcę. Też jestm po politechnice dodatkowo robię podyplomowo informatykę i wcale nie czuję sie gorszy od absolwentów prawa zwłaszcza jak widzę co się dzieje w izbie gdzie większość jest po prawie a mają problem z najprostszymi sprawami. Tylko siedzą i debatują a kąkretnych i logicznych działań brak

No właśnie kąkretnych mądralo

Kąkretny kąkol panie politechnik.
Jak jesteście tacy cacy prosimy na szerokie wody wolnego rynku. Czemuż to kolega jeszcze nie w Irlandii w spółce informatycznej gdzie płacą duże pieniądze? Zamiast tego konkretnie prosze ja was, pisuje kolega technik-logik po forach internetowych.

Może nie wszystkim pasuje wyjazd za granicę. Bo niby kto będzie pracował na emerytury tych co zostali. Trzymają mnie też tu względy rodzinne

Back
Do góry