Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ile w wawie? Mówi się ze 600 na etat.no i sprawa załatwiona
Ludu pracującej Izby zasłużyłeś na taki zaszczyt?
Ludu pracującego Urzędu zasłużyłeś na taki zaszczyt?
Ludu pracującego Oddziału zasłużyłeś na taki zaszczyt?
Odpowiedź jest jedna nie zasłużyłeś, bo kadra zasłużyła (2800 PLN), bo naczelnicy zasłużyli, bo dyrektorzy zasłużyli, bo wreszcie kapelan zasłużył.
A ty Ludu tyraj na następne 3% - zimowe 3% i pamiętaj to procent jest większe więc wierszyk może ty Ludu ułożysz...
czytaj ze zrozumieniem.masz problem z tym ze kierownik dostaje 2000 a ty 600 ???
pretensja do garbatego ze ma dzieci proste
u nas w Lotosie kierownik dostaje 4500 premii, a pracownik 500 zeta, i jakos nikt o to nie ma pretensji bo ktos jest kierownikiem a ktos inny zwykłym robolem
Hudy i Marcinfl - pieprzycie jak potłuczeni
1 - 3% to standard w naszej administracji. KAŻDY z pracowników/f-szy w Polsce oddaje te 3procent co miesiac i dopiero jak sie komuś posoba to oddaje to na sam dół nazywając to czasem mylnie "nagrodą"
2- nie porównujcie nas do zachodu, bo wam z zzadrosci oczy zbieleją jak dowiecie sie jakie sa poziomy zarobków f-szy SC w takich np Niemczech
... naparwdę jeśli uważacie ze te 2200 to normalne zarobki za tak odpowiedzialną i ryzykowana robotę to albo gówno wiecei co my robimy albo jestescie pracownikiami Izb i wtedy tez gówno wiecei co robimy, tylko pieniążki inne dostajecie
jesli mam zarabiac mniej od kolesia co kładzie płytki w łazience to dlaczego:
- mam 100 razy wiekszą odpwiedzialnosc?
- dlaczego przy każdym podpisie na dokuemencie siedzi mi na ramieniu oko prokuratora?
- dlaczego w końcu nie wolno mi oficjalnie nigdzie dorobić?
do ch...ja to jest niepodobne, a wy jeszcze pieprzycie jak potłuczeni
jak nei macie co robić w pracy to chodźcie sobie po jakiś worldsexach albo coś w tym stytlu a nie próbujcie merytorycznych wpisów bo jeszcze trochę musicie zasiegnąć jezyka jak wygląda parwdziwe życie celnika
edit:
"kumple z uks" w żyiu za 2200 by małym nie ruszyli, a co dopiero innymi częściami ciała musiałbyś to kolego przynajmniej przez dwa pomnożyć, wiec nie pier....ol kolego głupot