3 % - tak, czy nie?

re

Czy macie jakieś informacje na temat nagród półrocznych:confused:

tak podobno są już uznaniowe, tak mi przekazał przełożony :) czyli dostaną wszyscy ciągnący robotę, którzy potrafią udokumentować dodatkowo swój zapał brązowym językiem

3% w IC Przemyśl

1700 PLN dla kadry kierowniczej...
...minimalna nagroda dla fc 444 PLN
Wszystko za akceptacją 2 związków zawodowych, jedynie Celnicy.Pl zachował twarz i nie podpisał porozumienia z DIC.

Ja nie jestem wybranym, wręcz przeciwnie i jest... A kumple też bez wyjątku wszyscy dostali

Ośmielam się więc Ciebie poinformować:
są w tym kraju Izby, w których nieprawdą jest to co Ty napisałeś!
Oczywiście zakładam, iż istnieje conajmniej jedna inna, skoro piszesz; "bez wyjątku wszyscy dostali" ...

Premyśl gadają że są dla wszystkich,ale jak partia mówi że da to mowi,
godają że średnio 750 brutusów na twarz ,
To tyle co gadają jak wyjdzie w praktyce jeszcze napisze,
ale najbardziej mnie bawią kwoty mundurowe w służbie celnej kwota 280 pln dla porównania
Straż G. co najmniej 2800 pln jak nie lepiej bo kwota się waha w okolicach 1,5-2 razy pensja,
braki mieszkania 4-5 stówek Straż G my mamy wszyscy nam nie trzeba,
a i do wszystkich dwugwiazdkowych poruczników patki gwiazdkowe macie do dupy.gwiazdki mają być rozmieszczone na środku pagona wasze obsrały ptasie można nazwać czekom se na trzeciom gwiazdke i wtedy bedzie równo,

ale jesteście dziwni żeby nie powiedzieć żałośni !!!!

sami sie nakręcacie chyba z nudów albo z checi pisania na forum dla samego pisania

3% będą płacone na starych zasadach , na 100% w Wawie
pieniądze sa juz podzielone i beda na koncie pod koniec lub w połowie lipca

prosze nie piszcie głupot i nie siejcie zamętu

pozdr.

ej nie mow ze jestem dziwna,skoro sam naczelnik mowi ze nagrod teraz nie bedzie to jak maja byc podzielone???ja napisalam to co uslyszalam od osoby chyba najwazniejszej u nas.

jestes z samej Izby , czy pracujesz w UC, ja jestem z UC i u nas zostałóo oznajmione przez naczelnika że kasiora just jest podzielona i w lipcu będzie na kontach :confused:

to albo mój kłamie , albo twój mija sie z prawdą, przekonamy sie juz niedługo:p

a może u Was kasiora została jujz podzielona tylko dla wybrańców :confused:

nie wydaje mi sie aby mój szef był zle poinformowany???

wkrótce sie przekonamy;)

Back
Do góry