ZZ CELNICY PL pismo nr 3 z 2026 roku DPP-V.0210.13.2025_projekt rozporzadzenia MRPiPS zm rozporządzenia dot. pracowników jednostek budżetowych MSWiA

Igor Raczyński

Administrator
Członek Załogi
Punkty reakcji
300
Dzień dobry,

W załączeniu przesyłam pismo ZZ ZG CELNICY PL nr 3/2026 ws. zaopiniowania projekt rozporządzenia Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej zmieniającego rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę i przyznawania innych świadczeń́ związanych z pracą dla pracowników zatrudnionych w państwowych jednostkach budżetowych resortu MSWiA.

Z wyrazami szacunku

Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL

Jolanta Haron

Attachments

No to bardzo ładnie, że zarząd raczył PRZEPROWADZIĆ ANALIZĘ projektu rozporządzenia, dotyczącego
OBCYCH nam jednostek budżetowych.
Chyba nie ma sensu tu już pytać o jakiekolwiek analizy czy choćby postulaty, dotyczące resortu finansów ...

Dzień dobry,

W załączeniu przesyłam pismo ZZ ZG CELNICY PL nr 3/2026 ws. zaopiniowania projekt rozporządzenia Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej zmieniającego rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę i przyznawania innych świadczeń́ związanych z pracą dla pracowników zatrudnionych w państwowych jednostkach budżetowych resortu MSWiA.

Z wyrazami szacunku

Przewodnicząca
ZZ CELNICY PL

Jolanta Haron
Bardzo mnie to cieszy...

Zapytam jednak o działania w sprawie świadczenia mieszkaniowego dla funkcjonariuszy...związek nazywa się przecież celnicy.pl a nie pracownicy kas...przeważająca część członków to celnicy i byli celnicy...

Back
Do góry