BlackJack
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Proszę o wybaczenie (za język jakim się posłużyłem), dałem się ponieść , ale jak długo można być opluwanym i odsądzanym od czci i wiary? Moje koleżanki i koledzy z FZZSC przecież żadnej krzywdy koledze Sławkowi nie zrobili, a on "pała" taką żądzą odwetu-ja tego nie rozumiem (czyżby to była jakaś prywatna wendetta za porażkę we władzach FZZSC- przez półtora roku był viceprzewodniczącym FZZSC aż do momentu kiedy nie uzyskał absolutorium). Skoro kolega Sławek nie zgadzał się z poczynaniami nowego Komitetu Wykonawczego (wybory IX'07) to czemu przez ponad pół roku był jednocześnie przewodniczącym ZZ,który wchodził w skład FZZSC i jednocześnie przewodniczącym Celnicy.pl. (taki podwójny przewodniczący-bez urazy).Ja wiem, że należąc do ZZ Celnicy.pl można jednocześnie mależeć do innych ZZ (statut na to pozwala) ale czy to jest etyczne? Zwłaszcza w sytuacji kiedy z jednej strony stara się dokopać FZZSC, a z drugiej (jako członek FZZSC) wspiera w jej działania.
Mam nadzieję, że kolega Sławek znajdzie sobie innego kozła ofiarnego (skoro już takiego musi mieć).
Jestem ciekawy jakie ma zdanie o innych ZZ będących na spotkaniach w MF (w tym Porozumieniu Białostockim), a może jest jakiś ZZ z którym mu się fantastycznie współpracuje? Moim zdaniem władze każdego ZZ są autonomiczne i mogą prowadzić własną politykę (ona może być zbieżna z tym co robi ZZ Celnicy.pl ale wcale nie musi i nie można tylko za to "miszać ich z błotem")
Mam nadzieję, że kolega Sławek znajdzie sobie innego kozła ofiarnego (skoro już takiego musi mieć).
Jestem ciekawy jakie ma zdanie o innych ZZ będących na spotkaniach w MF (w tym Porozumieniu Białostockim), a może jest jakiś ZZ z którym mu się fantastycznie współpracuje? Moim zdaniem władze każdego ZZ są autonomiczne i mogą prowadzić własną politykę (ona może być zbieżna z tym co robi ZZ Celnicy.pl ale wcale nie musi i nie można tylko za to "miszać ich z błotem")